Coroian vrea cadou de ziua sa o victorie: „Mergem la Mioveni cu încredere”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 15:40 Seria 2
Coroian vrea cadou de ziua sa o victorie:**

Sâmbătă, 15 martie, cu începere de la ora 11,00, pe terenul din Mioveni, se va disputa partida dintre CS din localitate, ocupanta locului 9 în clasamentul seriei a 2-a și Gloria Bistrița, bistrițenii fiind clasați pe pozițiaa 4-a a clasamentului. Partida, care contează pentru etapa a 17-a a campionatului ligii a 2-a, seria a 2-a, va fi una destul de important pentru bistrițeni, care trebuie să adune cât mai multe puncte pentru a nu avea surprize cu calificarea în play-off.

Gazdel  au început sezonul de primăvară cu 2 înfrângeri la limită, ambele în deplasare, la Râmnicu Vâlcea și UTA, înfrângeri care au generat demiterea antrenorului Ion Moldovan, în timp ce Gloria a pierdut, tot la limită, jocul de la FC Bihor Oradea și au remizat, 0-0, etapa trecută, acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea, liderul la zi al seriei.

Pentru jocul de la Mioveni staff-ul tehnic nu se poate baza pe serviciile lui Mărginean care este suspendat pentru cumul de cartonașe,  în timp ce Curtuiuș, Răzvan Radu și Țegle sunt accidentați.

Cristian Coroian, care astăzi împlinește 41 de ani, a declarat: „Vom întâlni o echipă bună din liga a 2-a, care trece prin moment grele și după înfrângerea din etapa trecută au schimbat antrenorul. Se știe că după orice schimbare de antrenor, echipa acționează pozitiv, deci vom avea un meci foarte greu. Noi venim după două etape în care nu am reușit să marcăm. Mergem la Mioveni cu încredere și suntem convinși că vom face un joc bun care să ne aducă prima victorie într-un joc oficial din sezonul de primăvară”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 15:40 Seria 2
Pe aceeași temă