Coroian: „Ne așteaptă un joc foarte greu”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 17:41 Seria 2
Coroian:**

Sâmbătă, 1 martie, se va da startul sezonului de primăvară din cadrul ligii a 2-a. De mărțișor, Gloria va disputa, la Oradea, partida cu FC Bihor, contând pentru etapa a 15-a a seriei a 2-a. Bistrițenii au făcut joi dimineața, de la ora jocului, ultimul antrenament, după care au făcut deplasarea la Oradea. A fost un antrenament complex, bazat mult pe latura tehnico-tactică și exersarea fazelor fixe, antrenament desfășurat într-o atmosferă competitivă, jucătorii fiind foarte receptivi la indicațiile primite de la directorul tehnic Cristian Coroian și antrenorul principal Sandu Negrean.

Gloria va începe sezonul de primăvară de pe poziția a 3 a clasamentului, în timp ce adversarii de sâmbătă se află pe locul 10 în clasamentul seriei a 2-a.  Pentru jocul cu orădenii staff-ul tehnic nu se poate baza pe serviciile lui Roșu care este suspendat, în timp ce Brumă și Chibulcutean sunt accidentați.   

„Este prima etapă a sezonului de primăvară, este primul joc oficial după o lungă perioadă de pregătire efectuată la Bistrița și după o serie de jocuri de pregătire. Ne așteaptă un joc foarte greu, gazdele sunt o echipă bine organizată și valoroasă. Sper să facem un joc bun și să ne întoarcem acasă cu o victorie, pentru că trebuie să adunăm cât mai multe puncte în vederea calificării în play-off”, a spus Cristian Coroian.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 17:41 Seria 2
Pe aceeași temă