Constantin trage primele concluzii: „Trebuie să facem echipă mai întâi”

30 Nov. 2011, 14:00 Seria 2
Constantin trage primele concluzii:** „Trebuie să facem echipă mai întâi

Instalat manager general la echipa severineană, Gheorghe Constantin a ajuns la concluzia că Gaz Metan nu e deocamdată pregătită pentru promovare.

Deși la vremea respectivă nu avea o funcție oficială, Gheorghe Constantin a urmărit de la tribuna oficială a Stadionului „Municipal” meciul pierdut de Gaz Metan Severin pe propriul teren cu Chindia Târgoviște (1-2). După eșecul respectiv, din etapa a XII-a, echipa severineană cobora pe locul 11, la doar un punct de retrogradare. Au urmat trei victorii consecutive, prin care Gaz Metan a încheiat turul pe 4.

„Dacă îi prindeam acum pe Chindia, cu siguranță câștigam și noi eram cei care terminam turul pe 3. Pe de o parte, ne pare rău că s-a încheiat campionatul”, a spus Constantin.

Chiar dacă există posibilitatea ca la finele campionatului Poli Timișoara și Gloria Bistrița să nu primească licența pentru Liga I din cauza datoriilor, situație în care locurile 3 și 4 ar urma să promoveze, „Costică Vâlcea” nu își face iluzii. „Am obținut trei victorii consecutive, dar nu trebuie să ne gândim acum la promovare. La Severin se asigură condiții bune și chiar se dorește performanță, dar trebuie puse multe lucruri la punct. Nu suntem momentan pregătiți pentru promovare. Să facem echipă mai întâi! Avem nevoie și de terenuri de antrenament. Am câștigat cu Juventus București, dar jocul a suferit mult în repriza secundă și acest aspect trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să completăm lotul în această pauză competițională. Avem o listă cu mai mulți jucători, dar să vedem și ce putem aduce. E clar că returul va fi mult mai greu. Celelalte echipe vor avea altă atitudine față de Severin, după acest loc patru”, a spus Constantin.

Așteaptă semnătura lui Bondrea

Noul manager general va încerca să clarifice, în această săptămână, situația atacantului Laurențiu Boroiban, care nu s-a mai prezentat la antrenamentul de vinerea trecută, dar și a antrenorului Marian Bondrea, care a pregătit echipa în ultimele trei etape, fără să aibă un contract semnat: „Lui Boroiban îi expiră contractul la vară și trebuie să vedem dacă mai vrea să rămână la Gaz Metan. Vom avea o discuție și cu domnul Bondrea. Trebuie să știm sigur dacă va fi antrenorul echipei și în retur pentru a putea face o strategie împreună, încă de pe acum”.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

30 Nov. 2011, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă