Conducerea Chindiei n-a primit niciun răspuns de la CJ! „Dacă nu se mai dorește, măcar să fim și noi anunțați”

27 Jun. 2012, 14:36 Seria 2
Conducerea Chindiei n-a primit niciun răspuns de la CJ!**

UPDATE Deși au solicitat autorităților județene un răspuns până în această seară, privitor la eventualul sprijin pe care îl pot acorda în sezonul 2012-2013, conducătorii Chindiei Târgoviște – respectiv Gică Popescu și Sorin Lungu – nu au primit niciun semn de la Adrian Țuțuianu sau colegii săi din noua structură a CJ Dâmbovița.

„Noi vrem să știm dacă putem continua la Târgoviște. Suntem dispuși să ne implicăm ca și până acum. Poate dacă nu în seara asta, cel târziu mâine ar fi bine să aflăm care sunt planurile celor de la Consiliul Județean. Dacă nu se mai dorește, măcar să fim și noi anunțați, să terminăm cu incertitudinea asta”, ne-a declarat Sorin Lungu, omul care se ocupă de problemele administrative după demisia lui Mihai Neguț.


Suporterii fotbalului târgoviștean așteaptă cu sufletul la gură decizia autorităților locale cu privire la susținerea Chindiei în următorul sezon de Liga a II-a. De hotărârea CJD va depinde și implicarea lui Gică Popescu în proiectul fotbalistic de la Târgoviște. După toate probabilitățile, astăzi se va decide dacă – și în ce procent – autoritățile județene se vor implica financiar la echipa de fotbal, sprijinită consistent în mandatul PDL, cu Florin Popescu președinte al Consiliului Județean.

„Eu sunt dispus să rămân la Chindia, dacă ne vom pune de acord. Nu de la mine trebuie să așteptați răspunsuri, ci de la Consiliul Județean”, declară Baciul, președinte onorific la Chindia.

Votul dâmbovițenilor – care a schimbat conducerea județului – ar putea schimba și soarta echipei din Liga a II-a. În eventualitatea în care colaborarea cu Gică Popescu ar pica, iar Chindia va continua la acest nivel, noii șefi ar trebui să găsească repede alte soluții. La primă oră a zilei de azi, angajații Chindiei au pregătit dosarele cu documente privind situația clubului și le-au trimis la Consiliul Județean.

Nu sunt bani pentru un nou stadion

Într-o conferință de presă susținută miercuri, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a precizat că nu există resurse financiare pentru demararea construcției unui nou stadion la Târgoviște. „A fost pur și simplu o acțiune campanie electorală. Am avut o discuție cu domnul Gică Popescu despre stadion. Mi-a spus că un oraș ca Târgoviște are nevoie de o arenă cu 9.000 de locuri și că îmi poate prezenta un proiect în acest sens. Ce spune hotărârea de Consiliu Județean ? Că vom face un stadion din fonduri bugetare, interne, externe, publice, private …o aiureală. La momentul ăsta nu există în bugetul CJ Dâmbovița, buget întocmit de fosta administrație, vreo prevedere prin care să putem construi un metru pătrat de stadion”.

În mai, consilierii județeni votaseră asocierea dintre CJD și Primăria Târgoviște pentru începerea demersurilor în vederea construirii unui nou stadion.

Articol scris de Ionuț Marin
Foto: photochic.ro

27 Jun. 2012, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă