Conducătorii Damilei exultă după ce Niculescu a semnat contractul: „Va reuși să creeze o echipă puternică”

Marius ANGHEL 04 Jan. 2013, 13:01 Seria 2
Conducătorii Damilei exultă după ce Niculescu a semnat contractul:**

După ce Claudiu Niculescu a acceptat să semneze un contract pe un an și jumătate cu Damila Măciuca, conducătorii clubului vâlcean s-au arătat extrem de încântați că fostul jucător al lui Dinamo va veni ca antrenor la echipa lor. De la finanțatori până la director sportiv, aceștia și-au expus părerile despre Niculescu și viitorul echipei pe site-ul oficial al Damilei. Iată ce au declarat aceștia după semnarea contractului:

„Ceea ce s-a realizat la clubul de fotbal Damila Maciuca in ultimii ani arata seriozitate si dorinta de performanta. Claudiu Niculescu este un antrenor tanar, dornic de afirmare si am incredere ca va reusi sa creeze o echipa puternica la Damila.”, a spus Dan Nițu, finanțator Damila.

„Eu am doua motive sa fiu bucuros de venirea lui Claudiu Niculescu. In primul rand, el este unul dintre cei mai prolifici fotbalisti romani, avand o vasta experienta acumulata la nivel inalt de performanta. In al doilea rand, eu sunt dinamovist, iar Claudiu ramane unul dintre jucatorii exponentiali ai clubului Dinamo.”, a declarat și Laurețiu Nițu, celălalt finanțator al Damilei.

„Am cautat sa aducem un antrenor din noul val de tehnicieni care sa impuna respect jucatorilor. Claudiu Niculescu este oltean si intelege cel mai bine patima si pasiunea oamenilor din aceasta zona. In perioada imediat urmatoare vom stabili de comun acord strategia de transferuri, locatiile de pregatire,  programarea jocurilor amicale etc., astfel incat sa fim la potential competitiv la startul returului.”, a spus și Lucian Munteanu, președintele clubului vâlcean.

„Claudiu Niculescu este un om de caracter si am convingerea ca-si va face meseria cu seriozitate. Cred ca a fost alegerea cea mai buna pentru ceea ce ne dorim sa facem in perioada urmatoare.”, a încheiat Bogdan Medrea, directorul sportiv al Damilei.

Marius ANGHEL 04 Jan. 2013, 13:01 Seria 2
Pe aceeași temă