Conducătorii Chindiei fac publice concluziile sezonului Ligii a II-a

16 Jun. 2012, 14:32 Seria 2
Conducătorii Chindiei fac publice** concluziile sezonului Ligii a II-a

După mai bine de o lună în care nu au ieșit public cu vreo declarație, conducătorii Chindiei Târgoviște au anunțat o conferință de presă în care vor trage concluziile sezonului petrecut în Liga a II-a.

În fața jurnaliștilor dâmbovițeni se vor prezența șefii Mihai Neguț și Sorin Lungu, nu însă și Gică Popescu, aflat la Europenele din Polonia și Ucraina, în Comisia de Disciplină a campionatului.

Chindia a terminat sezonul 2011-2012 pe locul 7 în seria B2, unul mulțumitor având în vedere că echipa este nou-promovată, dar departe de așteptările din pauza de iarnă, când Dobre &co. ocupau locul 3, dovedit ulterior promovabil în Liga I.

Ce a fost a fost, acum proiectul fotbalistic de la Târgoviște depinde de implicarea Consiliului Județean Dâmbovița, care are un nou președinte, Adrian Țuțuianu. Ales de dâmbovițeni la 10 iunie, chiar în proporție surprinzătoare față de contracandidatul său Florin Popescu – inițiatorul proiectului Chindia – Țuțuianu nu pare un mare iubitor de sport, dovadă că în ultimul deceniu nu a fost văzut în tribunele stadionului Eugen Popescu sau la Polivalentă, locurile unde reprezentantele Dâmboviței au încercat să scrie pagini frumoase de istorie, și au și reușit, vezi cazul echipei de baschet feminin MCM Târgoviște sau promovarea Chindiei în Liga a II-a.

Sursa: Chindia Târgoviște

16 Jun. 2012, 14:32 Seria 2
Pe aceeași temă