Condiții noi și pretenții noi la CFR Timișoara

21 Aug. 2008, 23:05 Seria 2
Condiții noi și pretenții noi la CFR Timișoara

Antrenorul „feroviarilor“, Florin Bugar (foto), se declară mulțumit de punctele obținute în prima etapă, dar știe că așteptările de la elevii săi au crescut.

„Cu Târgoviște jocul nu a fost spectaculos, trebuie să mai reparăm din problemele tehnico-tactice. Sper să facem un joc bun la Turda, o echipă dificilă, care a reușit un egal la Râmnicu Vâlcea în prima etapă“. De asemenea, Bugar a vorbit și despre schimbările de la club spunând că „e precum te-ai muta de la cort la apartament“. Totodată antrenorul și-a exprimat încrederea în jucătorii vechi, cei care au reușit salvarea de la retrogradare în condiții vitrege și de la care se așteaptă la mai mult.

Pe de altă parte, la alb-vișiniii continuă înregimentarea de noi „leoparzi“, ultimele noutăți, juniorul Rada de la Gloria Arad și Bertea de la FC Caracal, vor întări linia mediană. Nu este exclusă aducerea a încă trei jucători până la finalul perioadei de transferuri, câte unul pentru fiecare compartiment.

"Vreau ca CFR Timișoara să ajungă precum CFR Cluj. Deși lumea vorbește de UTA și „U“ Cluj, la promovare trebuie luate în calcul FC Drobeta și Alba Iulia" – Gheorghe Goșa, fundaș CFR Timișoara
 

21 Aug. 2008, 23:05 Seria 2
Pe aceeași temă