Coman ratează derby-ul de la Reșița

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 15:40 Seria 2
Coman ratează derby-ul de la Reșița

După ce a suferit o întindere la antrenamente, atacantul Ion Coman nu face parte din lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea care astăzi a plecat spre Reșița, acolo unde are meci sâmbătă, de la ora 11:00.

Marcatorul celor două goluri ale vâlcenilor de săptămâna trecută, în jocurile cu FC Olt și ACS Poli, Coman este indisponibil și reprezintă, fără îndoială, o pierdere mare pentru Vâlcea.

Pe lângă Coman, nu fac parte din lotul care a urcat în autocar alți trei jucători cu experiență, Enache Câju, Ionuț Stancu și Vlad Munteanu, care sunt accidentați de săptămâna trecută. Deși s-a pregătit zilele acestea, fără a sări la cap, mijlocașul Vlad Munteanu II abia și-a scos copcile cu care s-a ales după accidentarea suferită la arcadă, el urmând să reintre probabil marți, în jocul de cupă.

Altfel, eliminat în meciul din etapa trecută, cu Poli Timișoara, antrenorul Erik Lincar își va conduce echipa din tribuna stadionului din Valea Domanului. FRF nu a anunțat încă sancțiunea pentru Lincar, care însă este automat suspendat.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 15:40 Seria 2
Pe aceeași temă