Tiberiu Ghioane și Ion Coman, ”loviturile” Preciziei! Echipa din Săcele are noi antrenori

Adi MARICA 24 Sep. 2020, 12:46 Liga 4
Tiberiu Ghioane și Ion Coman, ”loviturile” Preciziei! Echipa din Săcele are noi antrenori

Precizia Săcele a fost revelația sezonului trecut din Liga a 4-a Brașov. Echipa a ratat însă, din cauza COVID-19, participarea în play-off-ul care desemna campioana și, totodată, reprezentanta la barajul de promovare în Liga 3, iar apoi a rămas fără mulți jucători și antrenor. Între timp, echipa de lângă Brașov i-a numit pe banca tehnică pe Tiberiu Ghioane și Ion Coman.

Precizia Săcele a ratat participarea în play-off-ul pentru desemnarea campioanei din cauza COVID-19

Antrenorul Ciprian Ursu a format o echipă competitivă în sezonul trecut la Săcele, care a reușit să termine turul campionatului trecut pe primul loc, peste Corona Brașov și Colțea Brașov. Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul a fost întrerupt, iar în vară a fost reluat cu un play-off de promovare în 3 (Precizia, Corona și Colțea). Cei de la Săcele nu au putut participa la acest mini-turneu pentru desemnarea câștigătoarei Ligii a 4-a Brașov, lotul fiind decimat de COVID-19.

Din echipa săceleană, cei mai buni jucători au plecat în această vară la Corona și SR Brașov, iar antrenorul a acceptat oferta celor de la ACSM Codlea.

Tibi Ghioane și Ion Coman, ”loviturile” Preciziei

În aceste condiții, președintele Adrian Secelean a demarat un nou proiect, iar marea lovitură este aducerea pe banca tehnică a lui Tiberiu Ghioane (39 de ani), fostul internațional. Acesta va fi ajutat de Ion Coman (39 de ani), cel care își va continua activitatea și ca jucător, scrie Monitorul Expres.

Planurile lui Ghioane

Nu este prima experiență ca antrenor pentru Ghioane. În urmă cu câțiva ani a antrenat la Prejmer, tot în fotbalul mic. Acum este gata de o nouă provocare.

„Am acceptat să merg la Săcele în speranța că vom putea construi o echipă frumaosă. Am început antrenamente, dar din cauza acestor probleme legate de coronavirus nu știm când vom începe campionatul”, a spus, citat de Monitorul Expres, Tibi Ghioane, cel care are Licența PRO din Ucraina.

La ce CV are Tibi Ghioane, 21 de meciuri al echipa națională, 4 titluri, 4 Cupe, 3 Supercupe, toate cu Dinamo Kiev, dar și prezențe în Champions League, acesta este cel mai galonat nume din Liga a 4-a Brașov.

Ion Coman revine la Precizia

O altă numire surpriză la Precizia este cea a lui Ion Coman în funcția de antrenor secund, dar acesta va continua să și joace.

Fost fotbalist în Liga 1, Coman a continuat să joace în ultimii ani în Liga a 4-a Brașov unde a fost o prezență constantă în topul golgheterilor. Coman revine la Precizia după doi ani.

„Tibi m-a sunat și mi-a propus să vin la Săcele. Voi fi antrenor secund, dar și jucător. Cu Tibi am făcut junioratul la ICIM, suntem buni prieteni, astfel că vom colabora fără probleme. În acest sezon obiectivul este formarea unei echipe, iar pentru sezonul viitor să putem ataca promovarea în Liga a 3-a”, a spus Coman.

Adi MARICA 24 Sep. 2020, 12:46 Liga 4
Pe aceeași temă