Colțescu de nota 10

Medrea Nicoleta 17 Nov. 2008, 16:30 Seria 2

Revenit în circuitul ligii secunde, după ce la începutul lunii octombrie a avut o tentativă de sinucidere, Sebastian Colțescu s-a achitat bine de sarcini la Deva.

Meciul de sâmbătă de la Deva l-a avut ca erou principal pe centralul craiovean. Opt avertismente – trei oaspeților și cinci gazdelor, pe care le-a lăsat în zece oameni încă din prima repriză, după eliminarea lui Vârtic, pentru cumul de cartonașe (‘44) – și două lovituri de la 11 metri pentru FC Drobeta, acesta a fost bilanțul de sâmbătă al lui Colțescu. În mod surprinzător, niciuna dintre tabere nu l-a contestat, semn că arbitrajul lui a fost corect. De altfel, fostul arbitru internațional Grigore Macavei, prezent în tribună, a comentat: „Colțescu a judecat toate fazele ca la carte. A acoperit foarte bine terenul, a fost mereu aproape de locul unde s-a jucat mingea. Este un arbitru bun”.

Doar antrenorul Mureșului, Gheorghe Barbu, l-a înțepat pe arbitrul partidei la conferința de presă. „Nu pot să-l învinuiesc pe Colțescu pentru deznodământul partidei, dar prea-i place să fie în prim-plan peste tot pe unde fluieră. Ar fi mai bine pentru toată lumea dacă ar arbitra mai discret”, a declarat Barbu.

"Unii dintre jucătorii care se plâng mereu când îi țin pe tușă nu arată nimic atunci când îi trimit pe teren titulari, par plafonați" – Gheorghe Barbu, antrenor Mureșul Deva.

"Am arătat ca o echipă mare: am revenit de la 1-0 și am crezut în permanență că putem câștiga meciul" – Iulian Mihăescu, antrenor FC Drobeta

 

 

 

Medrea Nicoleta 17 Nov. 2008, 16:30 Seria 2
Pe aceeași temă