Clujenii au scăpat de Gherghișan / Fortuna Covaci nu se lasă!

10 Jun. 2009, 12:22 Seria 2
Clujenii au scăpat de Gherghișan**/ Fortuna Covaci nu se lasă!

Clujenii au achitat ieri datoria de 90.000 de euro către impresarul Traian Gherghișan, cel care amenința că va cere neprogramarea echipei în cazul în care nu-și primește banii. „Am terminat cu acest coșmar numit Gherghișan”, a spus directorul general Teodor Pop. Clujenii au cerut un credit bancar fără dobândă pentru a-și achita datoria.

 

Andrei Cordoș nu cedează

Fundașul nu pare să dea înapoi după ce a depus memoriu să devină jucător liber, cu toate că și-a primit o parte din bani. „Am încercat să discutăm cu el, dar nu renunță la demersul lui. La contractul făcut de Doboș există o anexă în care scrie că banii se achită în data de 20 a lunii, dar nu se specifică luna în curs”, a spus Teodor Pop.

 

Fortuna vrea și pielea de pe „U”

Discuțiile dintre Dorinel Munteanu și patronul Fortunei Covaci, Florin Macavei, nu s-au încheiat așa cum se aștepta „Neamțul”. Se pare că oficialul bănățean le-a cerut clujenilor să-i achite acestuia investiția de 600.000 de euro în baza sportivă pentru a nu înscrie echipa în campionat. Alb-negrii nu par dispuși să ofere mai mult de 200.000 de euro.

 

Alb-negrii n-au scăpat de înjurături

Jucătorii lui Dorinel Munteanu au avut ieri primul antrenament după eșecul de la Deva. Inițial, clujenii au programat ședința de pregătire pe „Ion Moina”, dar în ultimul moment au plecat spre baza „Clujana”. Asta nu i-a ferit însă de mustrările fanilor. Trei dintre ei au ajuns la „Clujana”, unde i-au înjurat pe jucători în timpul antrenamentuli.

 

10 Jun. 2009, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă