Clubul Jiul a încasat miliarde de lei vechi de la Consiliul Local Petroșani

24 Sep. 2008, 14:57 Seria 2
Clubul Jiul a încasat miliarde  de lei vechi de la Consiliul Local Petroșani

Oficialii clubului Jiul au arătat în nenumărate rânduri cu degetul spre primăria locală, declarând că echipa nu este susținută, din punct de vedere financiar, așa cum sunt susținute alte echipe din alte orașe.

Edilii din Vale susțin însă contrariul și spun că au sprijinit activitatea clubului Jiul, atât cât le-a permis bugetul. Mai mult aceștia au făcut publice datele privind sumele de bani care au ajuns în contul clubului.

Astfel în anul 2004 clubul Jiul a încasat suma de 155.000 lei, în anul 2005 Jiul a primit 168.476 lei. În anii 2006 și 2007 Consiliului Local Petroșani a ajutat clubul Jiul să investească în lucrările de modernizare de la stadion și anexele acestuia, inclusiv vestiare.

În anul 2005 s-au făcut lucrări de modernizare în valoare de 50.000 lei, iar în anul 2007 s-au efectuat lucrări de modernizare în valoare de 204. 559 lei. Per total investiția financiară și materială a Consiliului Local Petroșani către clubul Jiul se ridică la suma de 577.035 lei, echivalentul a aproximativ 6 miliarde de lei vechi.

Recent, vicepreședintele clubului Jiul a declarat că dacă pe patronul Alin Simota îl lasă nervii ia mâna de pe echipă și nu mai face nimic, motivând că s-a săturat să nu fie ajutat de către factorii locali.

„O să vedeți că dacă pe Simota îl lasă nervii gata își ia mâna de pe echipă. Cât credeți că va mai rezista în aceste condiții”? a tunat oficialul din Vale. De altfel Jiul a mai fost susținut din punct de vedere financiar și de către Consiliul Județean Hunedoara, pe vremea vând echipa activa în prima ligă.

În momentul în care echipa a retrogradat președintele Consiliului Județean ,Mircea Moloț, a anunțat că nu-și permite să mai dea bani unui club care nu are ca obiectiv performanță. Alin Simota a declarat la rândul său că este susținut prea puțin de factorii locali, iar clubul din Vale merită o atenție mult mai mare.

Loredana JUGLEA

24 Sep. 2008, 14:57 Seria 2
Pe aceeași temă