Clasa pregătitoare la Poli! Valentin Velcea: „Ei ar putea forma viitorul echipei!”

27 Apr. 2012, 15:13 Seria 2
Clasa pregătitoare la Poli!** Valentin Velcea: „Ei ar putea forma viitorul echipei!

Tehnicianul lui Poli nu se va putea baza la meciul cu Luceafărul Oradea pe patru fotbaliști care au început ca titulari în etapa trecută. În aceste condiții Valentin Velcea se vede nevoit să apeleze la mai mulți jucători tineri.

Pe lângă Ricketts, care s-a supărat și a plecat din cauza problemelor de la Timișoara, antrenorul lui Poli nu poate miza nici pe Scutaru, Mera și Poparadu, toți trei fiind suspendați. De asemenea acesta îl va lăsa din nou pe bancă și pe Gorobsov, acesta și-a depus memoriu și nu mai intră în vederile clubului.

„E din ce în ce mai greu pentru că ne confruntăm cu o serie de suspendări. Ricketts și-a făcut bagajele și a plecat. Lepmets e ușor accidentat la piciorul drept. Sunt ușoare contuzii după meciul cu Baia Mar. Asta nu ne scuză cu nimic, întâlnim Luceafărul, singura care ne-a bătut la ei. Avem șansa să reîntoarcem rezultatul cu un grup 98% al Timișoarei, ei ar putea forma viitorul acestei echipe. Am mare încredere că după lunga lor ucenicie, la echipa a II-a, juniori sau împrumut, a venit șansa să se impună, vor forma un grup bun pentru mai departe. Depinde numai de ei”, spune Velcea.

Antrenorul bănățenilor va miza astfel pe jucători precum Adrian Popa, Dăruială, Zaluschi și Petcuț, care au evoluat mai mult la Poli II. De altfel ultimul nu a apucat să debuteze oficial la prima echipă. Valentin Velcea atrage atenția și asupra adversarului, pe care l-a urmărit în jocul câștigat cu FC Olt, scor 3-1. „Am fost la meci la ei să-i văd, joacă un fotbal frumos, m-a surprins, la primul ei an în B. Arată altfel in retur, joacă plăcut, felicitări lui Leo Grozavu și echipei din Oradea”, a adăugat tehnicianul.

Poli va întâlni mâine pe teren propriu Luceafărul Oradea în etapa a XXIV-a a Seriei Vest, orădenii sunt singurii care i-au învins în tur pe bănățeni.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

27 Apr. 2012, 15:13 Seria 2
Pe aceeași temă