Cioloboc: „Cu 5 victorii vom promova”

09 May. 2009, 01:15 Seria 2
Cioloboc: „Cu 5 victorii vom promova

Directorul executiv al târgmureșenilor, Horațiu Cioloboc, spune că echipa sa nu este cu nimic inferioară primelor două clasate, dar admite că nu va fi o tragedie dacă FCM ratează promovarea.
 

 

După ce au pierdut în fața lui Internațional Pitești, „portocaliii” au căzut pe locul 3 și își toarnă acum cenușă în cap. „În ultimele trei deplasări n-am luat niciun punct. Puteam ține ștacheta sus. Am pierdut însă pe mâna noastră și nu am profitat de programul pe care l-am avut”, și-a amintit Horațiu Cioloboc, directorul executiv al echipei.
 

 

Oficialul lui FCM nu dezarmează însă și știe deja formula prin care echipa sa mai poate promova. „Mai sunt șase jocuri. Obligatoriu trebuie să câștigăm cinci, dar să nu pierdem cu Alba Iulia și cu Râmnicu Vâlcea”, este de părere Cioloboc.
 

 

El admite că liderul Internațional Pitești este aproape imposibil de ajuns, dar spune că echipa sa nu este mai prejos decât primele două clasate, chiar dacă stă prost la meciurile directe. „Internațional a luat o opțiune serioasă și au un program mai ușor pe final. Ei și Alba Iulia au doar punctele în plus față de noi. În rest, nu cred că sunt diferențe. Am pierdut din jumătate de ocazie la Alba Iulia și meritam măcar un punct cu Internațional”, este de părere Cioloboc.
 

 

articol scris de Vlad Măcicășan

 

09 May. 2009, 01:15 Seria 2
Pe aceeași temă