Sechelariu: „Ne furăm caciula reciproc”

26 Sep. 2011, 19:22 Campionat
Sechelariu:

Patronul grupării FCM Bacău se plânge de calitatea proastă a arbitrajului care se resimte și în Liga a II-a, considerând că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrii, în cinci meciuri din șase, câte au avut loc până în acest moment.

„Cu excepția meciului care a fost arbitrat de băiatul lui Crăciunescu pierdut corect cu 2-0, toate, cu o singură excepție au fost pline de erori de arbitraje. Luăm cazul cu Brașovul, în care am jucat cu rezervele și a fost 0-0 după 90 de minute. În minutul 89 a fost henț și nu s-a întâmplat nimic, s-a trecut mai departe.Ce nu-mi place mie, eu nu fac altuia. Ne-am furat căciula unii altora pentru că așa nu-ți mai dai seama de adevărata ta valoare și nici de jucători”, a declarat Dumitru Sechelariu în exclusivitate pentru Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” moderată de Horațiu Sima.

Patronul lui FCM Bacău crede că Mircea Sandu nu poate fi implicat în scandalul arbitrajului românesc, întrucât președintele FRF nu are posibilitatea de a selecta arbitrii: „Pe Sandu l-aș apăra aici în legătură cu arbitrajul, lotul de arbitrii este foarte mare și nu-i selectează Mircea Sandu”.

Sechelariu a mai adăugat că este foarte posibil ca la finele acestui sezon să se retragă de la conducerea clubului FCM Bacău, pentru că a pătimit prea multe de când este implicat în fotbalul din România.

„Eu sunt la ieșirea din fotbal, anul ăsta e ultimul. Nu voi mai fi în linia întâi. Știu ce este în inima lui Porumboiu sau a lui Iancu. Am avut o discuție cu antrenorul Daniel Scânteie și cu președintele clubului, trecem printr-o situație critică. Îmi pare rău de jucătorii mei, dar nu mai pot, mi-e scârbă, ce să fac?”, s-a plâns Dumitru Sechelariu

Sursa: Sport Total FM

26 Sep. 2011, 19:22 Campionat
Pe aceeași temă