Chiș, tras pe linie moartă! Diarra, debut cu UTA

08 Sep. 2011, 13:59 Seria 2
Chiș, tras pe linie moartă!** Diarra, debut cu UTA

„Căpitanul” orădenilor în prima jumătate a campionatului trecut, Cătălin Chiș, se pregătește să se despartă de FC Bihor. Căzut în dizgrația conducerii tehnice după prima etapă, pierdută la Poli Timișoara, cu scorul de 2-0, mijlocașul orădean nu a mai reușit să prindă nici măcar lotul lărgit al echipei. Mai mult, el se pregătește de aproximativ două săptămâni de unul singur, existând posibilitatea ca el să fie lăsat să plece liber de la Oradea.

„Cătălin Chiș nu face parte nici acum din lot. Vom vedea ceea ce se va întâmpla cu el, dacă este o decizie de moment, sau definitivă. Se pregătește singur, are un program separat față de colegii săi. Motivul, am considerat că randamentul său în meciul de la Timișoara nu a fost cel la care ne-am așteptat. A avut o reacție nepotrivită la schimbare, dar mai multe nu vă pot spune pentru că sunt chestiuni de ordine interioară pe care nu doresc să le comentez mai mult”, a explicat Gheorghe Ghiț absența din lot a lui Chiș.

Cât privește înlocuitorul mijlocașului, antrenorul bihorean nu își face griji în acest sens: „Atâta vreme cât am înlocuitor pentru el nu îmi fac probleme. Sper doar ca cei care au șansa să evolueze în locul său să și profite de ocazie”.

Diarra profită de problemele lui Muscă și Danci

Venit în această vară de la „bătrâna doamnă”, Abdoulaye Diarra, ar putea să-și facă debutul la FC Bihor tocmai împotriva fostei sale echipe. Problemele medicale apărute pe axul central, Muscă și Danci, obligă antrenorii orădeni la găsirea unei formule noi în defensivă, în care s-ar putea regăsi și jucătorul ivorian.

„Sunt șanse foarte mari ca Diarra să joace cu UTA, dar vom vedea, pentru că mai este mult până la ora jocului”, a afirmat tehnicianul orădean, Gheorghe Ghiț.

Meciul FC Bihor – UTA va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.

Articol scris de Nicolae Mihalcea

08 Sep. 2011, 13:59 Seria 2
Pe aceeași temă