Chindia, victorie de rămas-bun?

24 May. 2012, 22:37 Seria 2
Chindia,** victorie de rămas-bun?

Cu șase juniori de la grupa A – finalistă a campionatului – Chindia speră la o comportare cât mai bună, și de ce nu, o victorie, în ultimul joc pe teren propriu în acest sezon. Fanii au cerut conducerii să trimită în teren puștii care au reprezentat cu cinste orașul în competiția U19, pierzând la limită în ultimul act al competiției cu Viitorul lui Hagi, 0-1 la Buftea. Cum Dinu, Gavrilă, Verdeș și Mladen sunt indisponibili, suporterii vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe Voduț, Horvath &.co, care au făcut o figură frumoasă la juniori.

Târgoviștea a terminat de mult cu calculele pentru locul trei, astfel că meciul nu are nicio miză, oaspeții ocupând și ei o poziție liniștită în clasament, aproape de Chindia, dar bineînțeles fără să fi emis vreodată pretenții la promovare. În tur, cele două formații au remizat în Dealul Florilor, 0-0, Poiană – acum la Târgoviște – ratând un penalty în minutul 70.

„Nu mai e presiune, mai e puțin și vom trage linie, vom vedea care sunt concluziile acestui sezon”, declară președintele Mihai Neguț.

Chindia – FC Maramureș se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Eugen Popescu”. Intrarea este gratuită.

2 victorii a obținut Chindia în retur pe teren propriu, 5-0 cu Deva și 2-1 cu Vâlcea

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

24 May. 2012, 22:37 Seria 2
Pe aceeași temă