Chindia – UTA, un „meci de care pe care” după părerea lui Nagy. Antrenorul arădenilor spune care e dezavantajul lor

Marius ANGHEL 19 Apr. 2016, 22:01 Seria 2
Chindia - UTA, un

Acum o lună de zile, la Târgoviște, UTA a suferit cea mai drastică înfrângere stagională. A fost 3-0 pentru Chindia, dar arădenii au fost în joc o repriză întreagă, ratând ocazii importante, mai ales prin Hlistei.

În runda inaugurală a play-off-ului, dâmbovițeniii au învins pe FCM Baia Mare cu 3-1, apoi s-au înclinat la Brașov (2-3). „Au condus de două ori și au pierdut. Întâlnim o echipă constantă și omogenă, care își dorește mult mai mult și ea. Sunt convins că va fi un joc care pe care, un joc important pentru ei și pentru noi. După două victorii moralul e bun. Adversarii au avut două zile în plus la pregătirea acestui joc, dar sper să fim proaspeți la ora startului și să continuăm cu un parcurs pozitiv”, spune Roland Nagy, antrenorul UTA-ei.

Teoretic, încrederea în cadrul lotului utist ar trebui să fie foarte mare și asta pentru că: „Am arătat reacție la Mioveni, chiar dacă am avut superioritate o repriză și se credea că e ceva normal să învingem. Am revenit de la 0-1 și e important aspectul acesta. Acum ne dorim victoria, vrem un parcurs cât mai bun în play-off”, a adăugat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, care pregătește disputa de mâine după-amiază la Pitești, cartier „general” al arădenilor începând de sâmbăta trecută.

În primele două confruntări dintre cele două echipe în sezonul regulat UTA a câștigat pe teren propriu cu 2-1 în fața Chindiei, iar la Târgoviște dâmbovițenii s-au impus cu 3-0.

Chindia Târgoviște – UTA Bătrâna Doamnă, meci ce contează pentru etapa a 3-a a play-off-ului se dispută miercuri, de la ora 17:00.

Sursa: Sport Arad

 
Marius ANGHEL 19 Apr. 2016, 22:01 Seria 2
Pe aceeași temă