Chindia se mută în Seria I! Gică Popescu: „Am trimis cerere către FRF”

13 Jul. 2012, 14:04 Seria 2
Chindia se mută în Seria I!** Gică Popescu:

Divizionara B Chindia Târgoviște ar putea evolua din toamnă în seria I a Ligii a II-a, cu echipe din Muntenia, Moldova și Dobrogea. Inițiativa aparține noului președinte al CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și a fost îmbrățișată și de președintele onorific Gică Popescu. „Din punct de vedere al distanțelor și al cheltuielilor este de preferat să schimbăm seria. Am trimis Federației o cerere în acest sens”, vorbește fostul internațional. Chindia a terminat pe locul 7 sezonul 2011-2012 în B2.

Se mai merge în cantonament?

Chindia dispută sâmbătă seară, de la ora 18, un joc amical cu FC Brașov, pe stadionul Tineretului. Conform programului inițial, după meci ar trebui să se intre în cantonament centralizat la Predeal. Aici intervine însă o problemă: se pare că stagiul de pregătire este pus momentan sub semnul întrebării, existând discuții pe seama locației alese de conducerea clubului. „Nu se știe nimic. Este posibil să venim acasă după meciul de la Brașov”, declară oficialii Chindiei Târgoviște. Un răspuns cert în privința cantonamentului ar trebui să apară în această după-amiază.

Vine Tibi Rădulescu?

Conducerea clubului se află în tratative avansate cu Tibi Rădulescu pentru ca omul de afaceri să preia funcția executivă. „Da, am vorbit zilele astea cu domnul Rădulescu”, a confirmat Sorin Lungu, vicepreședintele FC Chindia.

Fostul președinte al FCM Târgoviște (2003) va merge sâmbătă la Brașov pentru a urmări live echipa lui Flavius Stoican. Rădulescu ar fi tentat să preia Chindia doar în cazul în care se vor aduce garanții financiare solide că proiectul va continua. În altă ordine de idei, omul de afaceri târgoviștean a solicitat zilele trecute să consulte documentele clubului, pentru a-și face o idee despre balanța de venituri și cheltuieli.

Varianta Dănciulescu a picat

Ion Dănciulescu nu va fi cooptat în staff-ul Chindiei Târgoviște. Pe surse, se pare că omul agreat de conducerea USL-istă a CJ Dâmbovița se pare că ar fi dorit să vină cu proprii colaborători, nume respinse însă de Gică Popescu și Sorin Lungu.

Altfel, Chindia are un nou ofițer de presă, după plecarea lui Felix Stănescu, în persoana unui fost jurnalist târgoviștean. Numele lui va fi făcut public luni.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

13 Jul. 2012, 14:04 Seria 2
Pe aceeași temă