Chindia pierde unul dintre jucătorii de bază. Președintele speră că mijlocașul să se răzgândească și să nu se lase de fotbal

Marius ANGHEL 29 Feb. 2016, 18:23 Seria 2
Chindia pierde unul dintre jucătorii de bază.** Președintele speră că mijlocașul să se răzgândească și să nu se lase de fotbal

Veste-șoc la doar două zile după victoria Chindiei cu FCM Baia Mare (scor 1-0): unul dintre jucătorii de bază ai echipei a decis să se lase de fotbal. Este vorba de Cosmin Anton (27 ani), mijlocaș central al roș-albaștrilor, care a anunțat luni conducerea clubului, în mod oficial, că intenționează să se retragă din activitatea sportivă.

„A venit la stadion și ne-a anunțat că vrea să se lase de fotbal, că are niște probleme… Sperăm totuși că se va răzgândi, s-a pregătit bine cu noi în toată această perioadă și nu a dat vreun semn că ceva ar fi în neregulă. Dacă nu, îi vom respecta decizia, fiecare este liber să își aleagă ce face în viață”, a declarat, pentru dbsport.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Potrivit informațiilor dbsport.ro, Anton ar vrea să meargă la muncă în străinătate.

În ianuarie 2013, Anton a lăsat Chindia pentru un club din Malta, dar s-a întors după numai o jumătate de an. Cota de piață a jucătorului este, potrivit transfermarkt.ro, 275.000 de euro.

Cosmin Anton a fost titular la mijlocul terenului în echipa Chindiei în meciul de sâmbătă cu FCM Baia Mare. Jucătorul de 27 de ani a evoluat de 18 ori în acest sezon pentru formația dâmbovițeană, în cele 19 etape desfășurate, în acest interval fiind schimbat o singură dată. Anton are și două goluri marcate pentru Chindia.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 29 Feb. 2016, 18:23 Seria 2
Pe aceeași temă