Chindia merge la Pâncota să-și păstreze poziția de lider și să obțină calificarea matematică în play-off. Croitoru atenționează: „Întâlnim o echipă foarte motivată”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 11:59 Seria 2

Cu ocazia primei apariții pe teren propriu în acest an, pâncotanii întâlnesc, sâmbătă, de la ora 11:00, chiar noul lider al campionatului, Chindia Târgoviște. O eventuală victorie a formației târgoviștene ar asigura și matematic calificarea în play-off, după cum subliniază și antrenorul Nicu Croitoru.

„Ne așteaptă o perioadă extrem de dificilă. Sunt două săptămâni de foc la finalul cărora ar trebui să ne îndeplinim obiectivul, acela de calificare în play-off, pentru că din punct de vedere matematic nu suntem calificați chiar dacă suntem pe primul loc. Apoi, trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru a intra în play-off pe o poziție cât mai bună, începem cu Pâncota, o echipă care în mod normal ar trebui să fie extrem de motivată. Sper să demonstrăm linia ascedentă pe care cred eu că ne aflăm la momentul actual, iar automat acest lucru nu se poate realiza decât printr-un rezultat bun sâmbătă și pe fondul unui joc de calitate. Am putea spune că și un egal ar fi un rezultat pozitiv, prin prisma faptului că mai acumulăm un punct, însă ne-am dori să câștigăm și acesta trebuie să fie obiectivul cu care plecăm la drum, trei puncte care să ne asigure matematic calificarea în play-off. Mergem să câștigăm la Pâncota”, a anunțat antrenorul Chindiei în cadrul unei conferințe organizate joi.

Liviu Mihai este de părere că partida de sâmbătă va fi dificilă, susținând însă că el și coechipierii săi sunt motivați. „Este un meci dificil, cu o echipă foarte agresivă acasă, dar și noi suntem foarte motivați să câștigăm acest meci”, a spus jucătorul Chindiei.

Vom avea un joc greu. Vom întâlni o echipă motivată, care vrea să își ia revanșa. Ne-am pregătit bine toată săptămâna, mergem să luăm trei puncte, nu facem excursie la Pâncota, a declarat și Georgian Honciu.

În partida tur, Chindia s-a impus cu 2-0 pe „Eugen Popescu”, prin golurile înscrise de Cosmin Anton și Liviu Mihai.

Târgoviștenii au plecat încă de joi, după masa de prânz, spre Pâncota, au înnoptat la Turnu Severin, iar vineri seară vor rămâne la Arad.

Sursa: Sport Arad
Foto: DB Sport

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 11:59 Seria 2
Pe aceeași temă