Chindia a fost la un pas să-l ia Ilie Stan! „Semnase 99,99 la sută un precontract”

02 Mar. 2012, 11:24 Seria 2
Chindia a fost la un pas să-l ia Ilie Stan!**

Șefii lui CS Mioveni au dezvăluit pentru ProSport că antrenorul roș-albaștrilor a părăsit gruparea argeșeană pentru că avea o înțelegere cu divizionara secundă Chindia Târgoviște. Însă nici Gică Popescu, patronul Chindiei, nu s-a mai putut bucura de colaborarea cu ” Iliesta”, deoarece acesta a ales să parafeze până la urmă un angajament cu Steaua lui Gigi Becali.

Duminică seară, roș-albaștrii se vor deplasa la Mioveni pentru a disputa partida cu ultima echipă antrenată în Liga I de Ilie Stan. În ciuda poziției din clasament, se anunță un meci încins, motivul principal fiind chiar tehnicianul Stelei. Concret? La începutul campionatului acesta a fost antrenorul celor de la Mioveni pentru două etape, însă despărțirea dintre cele două tabere nu a fost tocmai amiabilă.

O victorie și o înfrângere

Stan a câștigat cu 4-2 meciul cu Gaz Metan și a pierdut cu 5-1 partida de la Pandurii Tg Jiu. După care au început problemele. „El a vrut să ducă echipa în cantonament, înainte de jocul cu Sportul, în localitatea Valea Iașului, dar șefii săi nu au fost de acord. Ilie s-a supărat. A considerat că autoritatea lui la echipă este știrbită și a ales să părăsească clubul”, a punctat un apropiat al lui Ilie Stan.

„A căutat un pretext să plece”

Contactat ieri de ProSport, directorul general al lui CS Mioveni, Răzvan Tunaru, și-a expus punctul de vedere în legătură cu demisia lui Ilie Stan. „Nu mai are rost să dezgropăm morții, chiar dacă acest om ne-a lăsat cu ochii în soare”, și-a început discursul conducătorul argeșenilor, după care a continuat: „Ilie a căutat practic un pretext , anume problema cu cantonamentul, pentru a pleca de la noi, deoarece el semnase 99,99 la sută un precontract cu Chindia Târgoviște. Apoi a intervenit telefonul primit de la Gigi Becali și a ales să semneze cu Steaua”, a încheiat acesta.

Steaua nu a trecut de Twente din cauza lui Ilie Stan. El este un căpos și a comis niște greșeli impar-donabile
Ion Georgescu, primar Mioveni

Stan e un om fără carcater! Nici până acum nu mi-a spus de ce a plecat de la echipă
Ion Georgescu, primar Mioveni

Articol scris de Daniel VLAD

02 Mar. 2012, 11:24 Seria 2
Pe aceeași temă