Chindia a dus rezervele și juniorii la Sânmartin!

02 Jun. 2012, 00:27 Seria 2
Chindia a dus rezervele și juniorii** la Sânmartin!

Ceea ce începuse atât de frumos, se termină modest pentru Chindia Târgoviște, echipa susținută de autoritățile locale, cu un capital de imagine marca Gică Popescu. Pe ultima poziție a podiumului la finalul turului – azi, locul 3 s-a dovedit promovabil – Chindia a ajuns să aibă emoții pentru locul 6 înaintea confruntării cu Luceafărul Oradea. Culmea, în noiembrie, Târgoviștea se bucura chiar după un joc cu Luceafărul, câștigat cu 2-0 pe Eugen Popescu.

Datele problemei sunt cu totul altele acum. Cu un antrenor fără performanțe, cu o echipă schimbată de la etapă la etapă, fără un președinte executiv alături, Chindia nu mai sperie pe nimeni. Ba mai mult, a ajuns printre echipele bănuite de legături cu mafia pariurilor, iar ultimele prestații de acasă au alungat publicul, până în martie cel mai numeros din toată Liga a II-a. Stoican termină „în forță” sezonul, lăsându-i acasă pe Cherchez, Negoescu, Pătru, Dobre sau Verdeș.

Pentru confruntarea cu Luceafărul au fost totuși cooptați juniori, de la grupa A, finalistă a campionatului național, dar impresia unui retur în care au jucat doar protejații conducerii nu poate fi ștearsă în 90 de minute fără miză. Cei mai mulți târgovișteni au luat vacanță, unii localnici chiar cu mult înaintea ultimei etape din seria a doua, astfel că și interesul pentru meciul de sâmbătă a scăzut la Târgoviște.

Pe site-ul suporterilor, oamenii cer demisia lui Stoican și implicarea urgentă a lui Gică Popescu în aducerea unor noi antrenori, capabili de performanță.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

02 Jun. 2012, 00:27 Seria 2
Pe aceeași temă