Cherchez vrea să continue cu Chindia în Liga 2. „M-aș bucura să rămân la Târgoviște și să promovez”. Ce spune despre sezonul recent încheiat

Marius ANGHEL 03 Jun. 2016, 15:53 Seria 2
Cherchez vrea să continue cu Chindia în Liga 2.

Cristian Cherchez a înscris 17 goluri în tricoul Chindiei în sezonul 2015-2016 al Ligii 2. Înaintea intrării în vacanță, atacantul târgoviștean a vorbit despre campionatul recent încheiat, despre planurile sale de viitor, dar și despre sezonul care vine, unul în care Chindia ar putea ataca promovarea în Liga 1.

Târgoviștenii au susținut vineri la prânz ultimul antrenament pe „Eugen Popescu”, unul scurt, conducerea fixând reunirea lotului pentru 20 iunie.

„Sper să ne revedem cu bine și, dacă o vrea Dumnezeu să mai rămânem pe aici, să facem un sezon un pic mai bun decât acesta. A fost un campionat destul de lung și greu. Ce a depins de noi am făcut și mă bucur că am terminat pe podium. Am avut și puțină neșansă, dar eu zic că am terminat pe un loc bun. Cel mai important gol al meu din acest sezon a fost cel de la Brașov, din decembrie (n.r Chindia a câștigat cu 1-0). M-aș bucura să rămân la Târgoviște și să promovez cu Chindia. Nu am momentan nicio ofertă concretă”, a spus Cherchez în interviul acordat televiziunii MDI.

Mai jos puteți asculta interviul integral acordat de Cristi Cherchez televiziunii MDI:

CITEȘTE și –> Gabriel Boriga: „Târgoviștea nu are și nici nu va avea 8-9 milioane de euro pentru un stadion nou”

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto și video: DBSport

Marius ANGHEL 03 Jun. 2016, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă