Cătălin Bucur, trimis la echipa a doua!

22 Apr. 2009, 12:57 Seria 2
Cătălin Bucur,** trimis la echipa a doua!

FC Bihor se automutilează. Cătălin Bucur, golgeterul roș-albaștrilor, cu 10 goluri marcate în 25 de etape, a fost trimis la echipa a doua, acolo unde azi ar putea ajunge și Raymond Lukacs, al doilea marcator al formației, cu 9 goluri.

 

Cele 10 goluri marcate în campionat au contat mai puțin decât atitudinea jucătorului în partida de la Turda pentru antrenorii Víg Zoltán și Mircea Fodor, care au decis să-l excludă din lot pe Cătălin Bucur, retrogradat pe termen nelimitat la echipa secundă, din Liga a III-a.

 

“Înaintea meciului cu Arieșul le-am cerut jucătorilor să aibă atitudine, dar la Cătălin numai asta nu s-a văzut. De aceea am decis să-l trimitem la echipa a doua”, a explicat Vig Zoltan. Sancționarea lui Bucur, care nu are drept de joc pentru FC Bihor II, a fost avizată și de președintele Tóth-Ardelean Alexandru. “Respect decizia antrenorilor, pentru că nu mai vrem încă un puci. Oricum, Vig și Fodor nu vor scăpa nici ei de o amendă”, a mărturisit șeful orădenilor.

 

Bucur nu este singurul jucător aflat în câtarea băncii tehnice. Raymond Lukacs va fi judecat azi de Comitetul Director pentru nu mai puțin de trei capete de acuzare: dezumflarea roților mașinii directorului sportiv, cartonașul galben încasat „voit” cu CFR Timișoara și atitudinea din meciul cu FC Târgoviște.
 

 

Nu mi-a spus nimeni de ce am fost trimis la echipa a doua, dar mă supun deciziei antrenorilor
Cătălin Bucur, atacant FC Bihor

 

22 de puncte a cucerit FC Bihor în acest sezon datorită golurilor marcate de Bucur și (sau) Lukacs
 

 

articol scris de Nicolae MIHALCEA

 

22 Apr. 2009, 12:57 Seria 2
Pe aceeași temă