Încă patru utiști își pot căuta echipă în această iarnă

Încă patru utiști își pot căuta** echipă în această iarnă

Celor cinci „stranieri” anunțați încă de ieri că nu se va mai conta pe serviciile lor din  retur, joi li s-au adăugat alți patru fotbaliști care nu mai fac parte din planurile „oficialilor” din Calea Aurel Vlaicu. Chiar dacă aceștia din urmă s-au ferit să dea nume, din informațiile noastre, cei cărora șefii „textiliști” le-au transmis că-și pot căuta alte echipe în această iarnă sunt: portarul Mădălin Smaranda, fundașul Calvin Ali Tombaye, mijlocașul Marius Chindriș și atacantul Cătălin Bucur (ambii, foto). Despărțirea de cei patru nu este certă, mingea fiind în terenul lor, iar decizia nu a fost luată strict din motive fotbalistice.

Mai degrabă, utiștii menționați mai sus ar avea probleme de atitudine la antrenamente și meciuri, fiind mereu primii nemulțumiți când e vorba despre restanțele financiare. Pe undeva, conducerea arădenilor le oferă – astfel – șansa – lui Smaranda, Calvin, Chindriș și Bucur să-și găseasc cluburi la care să fie plătiți la zi și să joace constant.

Însă, toată construcția din Calea Aurel Vlaicu se poate dărâma până la finalul acestui an, dacă Giovanni Catanzariti nu va găsi sprijin. Italianul își pune mari speranțe și în deznodământul alegerilor parlamentare din 9 decembrie și asta pentru că stabilitatea în fotbalul românesc este mai tot timpul condiționată de factorul politic. „Am tot spus încă din vară că voi opta pentru un lot format mai ales din jucători tineri, dar acum chiar s-ar putea să fiu nevoit să urmez această cale. În alte datorii nu ne mai băgăm, mai ales că ne-am îndepărtat mult de obiectiv. Așa că, dacă nu se găsește nimeni dispus să mă ajute sau să cumpere clubul cu două-trei sute de mii de euro măcar, o să apelăm la mulți fotbaliști tineri, mai ieftini ca salarizare”, preciza zilele trecute Catanzariti.

Deocamdată, începând de astăzi, UTA a intrat oficial în vacanță. Adrian Falub le-a comunicat jucătorilor că, cel mai probabil, lotul se va întoarce la treabă pe 14 ianuarie 2013, dar asta numai dacă actualul antrenor va decide, la rândul său, să rămână pe banca „Bătrânei Doamne”.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă