Falub schimbă sistemul contra Coronei!

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 17:47 Seria 2
Falub** schimbă sistemul contra Coronei!

Adrian Falub a confirmat faptul că se gândește foarte serios să schimbe sistemul de joc și, implicit și unii jucători din primul „unsprezece”.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” pare decis să renunțe la doi jucători de bandă și să atace Brașovul lui Bona mai ales pe zona centrală.

„Nu poți obține rezultate diferite, făcând același lucru. Probabil, o să schimbăm câte ceva, inclusiv așezarea pe teren” a admis Falub, care, însă, se confruntă cu o problemă de ultim moment ce-I neliniștește destul de mult. „Weller acuză o contractură musculară și prezența sa pe teren în meciul de vineri este sub semnul întrebării. Ar fi o mare pierdere pentru noi, mai ales că nu prea avem soluții viabile la nivelul atacanților de careu. Ar fi Pop, care – însă – vine din Liga a 3-a și Miron, un tânăr în formare, de viitor, dar care nu poate fii foarte constant în acest moment”, a explicat „principalul” arădenilor.

Dar până să ajungă la „rețeta” ofensivă, Adi Falub trebuie să clarifice problema numărului unu. Remo Amadio nu este în cea mai bună formă, a avut o vină, mai mică sau mai mare, la toate golurile încasate de „alb-roșii” în startul campionatului și are mari șanse să rămână pe bancă în confruntarea cu brașovenii. „În cele trei meciuri, adversarii nu au avut multe ocazii, în total vreo 5-6 mai serioase, iar noi am luat trei goluri. Din punctul meu de vedere, toatre erau parabile, așa că nu exclude o modificare între buturi”, a adăugat fostul fundaș.

În fine, statisticile, dar și vorbele lui Falub ni-l indică pe Cătălin Bucur drept unul dintre titularii meciului de vineri. „E adevărat, Bucur a intrat destul de bine în jocurile disputate până acum. Dacă nu se accidenta cu Mioveniul și nu ar fi făcut decât o jumătate de antrenament vinerea trecută, el ar fi fost titular la Alba Iulia. Mai are mult de muncit, dar este pe drumul cel bun. Bucur este un fotbalist care nu s-a realizat până acum la ce calități are. Părerea mea este că nu a muncit prea mult, asta trebuie să schimbe puțin la el. UTA contează pe el, asta e sigur”, a punctat tehnicianul „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă