Cârțu și Nițulescu, departe de ALRO Slatina

03 Jul. 2012, 12:18 Seria 2
Cârțu și Nițulescu,** departe de ALRO Slatina

Echipa de fotbal din Slatina nu mai are nevoie de consilierea lui Sorin Cîrțu. Asta spune fostul atacant al Universității Craiova. Cîrțu ar fi continuat la malul Oltului doar dacă Jane Nițulescu ar fi ocupat și în sezonul următor funcția de președinte. După fuziunea dintre Alro și FC Olt, Nițulescu nu se va regăsi în noua formulă de conducere a viitoarei echipe a județului.

Aceasta este cea mai vehiculată variantă a ultimelor zile. Venit la Alro pentru o lună și jumătate, fără a-și îndeplini obiectivul clasării pe locul al treilea, Sorin Cîrțu spune că nu s-a mai vrut o colaborare și în ediția de campionat 2012-2013. „Eu am fost atunci, pe perioada aia de consiliere, restul am discutat cu Nițulescu. Am înțeles că nu s-a mai dorit, nu știu care e problema asta de consiliere. Nițulescu spune el mai multe”

Cîrțu a precizat că a acceptat oferta de a veni la Alro doar pentru Nițulescu, iar în eventualitatea în care acesta nu va mai fi președinte al clubului nu ia în calcul posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea. „N-am ținut legătura, n-am vorbit cu nimeni de acolo, de la Slatina. Dacă am fost la Slatina data trecută, am fost pentru Nițulescu. Cu el am vorbit și numai cu el am ținut legătura, el știe cel mai bine care sunt lucrurile. Rămăsese să-mi dea el un răspuns, dacă merge mai departe. Și eu n-am treabă, dacă nu merge el, nu mă interesează”

Membru în Consiliul de Administrație al aluminiștilor, vicepreședintele CJ Olt, Ioan Ciugulea, nu a putut aduce precizări în privința situației lui Jane Nițulescu, al cărui contract cu echipa slătineană a expirat pe 30 iunie.

„Când se va discuta, o să aflați”

Jane Nițulescu nu a putut fi contactat telefonit pentru a-și expune punctul de vedere. După ce Alro Slatina a ratat promovarea, în condițiile în care a beneficiat de un buget important, autoritățile locale și județene au luat decizia de a asigura doar infrastructura pentru echipa de fotbal. Fuziunea cu cealaltă formație de eșalon secund, FC Olt, care aparține unor investitori privați, a fost soluția găsită în această vară.

Detaliile vor fi stabilite în zilele următoare. Pentru viitoarea stagiune, noua echipă nu va mai avea ca obiectiv accederea în Liga I.

Sursa: Olt Tv

03 Jul. 2012, 12:18 Seria 2
Pe aceeași temă