Cârțu ar rămâne la Slatina!

14 Jun. 2012, 13:28 Seria 2
Cârțu** ar rămâne la Slatina!

Sorin Cârțu afirmă că ia în calcul varianta de a rămâne și în viitoarea ediție de campionat la Slatina. Condiția este ca obiectivul să fie promovarea în Liga I. Fostul atacant al Universității spune că președintele Jane Nițulescu va purta discuții cu autoritățile. Adus la Alro în ultimele nouă etape ale sezonului pentru o clasare pe locul al treilea, Cârțu nu a reușit să ducă echipa locală pe podiumul seriei.

Aflat pe finalul contractului cu gruparea slătineană, consilierul tehnic spune că nu a luat o decizie în privința rămânerii sau nu la malul Oltului. Sorin Cârțu a precizat că președintele executiv al aluminiștilor, Jane Nițulescu, va discuta cu reprezentanții autorităților locale și județene, și nu exclude posibilitatea de a continua la Slatina dacă în stagiunea viitoare se va dori promovarea.

„N-am vorbit, dar o să discut și o să discutăm. Până acum nu ne-am întâlnit, mai e timp. A rămas ca domnul Nițulescu să discute. Dacă vrem promovarea, Slatina rămâne o variantă”

Conducerile Consiliului Județean și Primăriei municipiului se gândesc însă la fuziunea cluburilor Alro și FC Olt, situație în care obiectivul pentru sezonul 2012-2013 nu va mai fi accederea în Liga I. În acest an, Cârțu a fost implicat în proiectul formării unei noi echipe la Craiova. Au existat chiar speculații că Alro va fi mutată în Bănie, lucru puțin probabil după ce Lia Olguța Vasilescu, o susținătoare a Universității, a câștigat alegerile pentru funcția de primar. Sorin Cârțu nu ia în calcul varianta de a ajunge la Craiova.

„Eu am militat doar pentru o cauză din asta, să se facă fotbal în Craiova, să se implice autoritățile. În rest, treaba lor cu cine vor ei să lucreze”

Deși a beneficiat de un buget important și condiții bune, Alro Slatina a încheiat precedenta ediție de campionat pe locul al cincilea și a ratat obiectivul promovării în Liga I.

Sursa: Olt TV

Foto: photochic.ro

14 Jun. 2012, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă