Căpitanul „stegarilor” trage un semnal de alarmă: „Suntem la limită. Meciul cu CS Mioveni devine crucial”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 13:51 Seria 2
Căpitanul

Chiar în ziua meciului cu Universitatea Cluj, căpitanul lui FC Brașov, Andrei Poverlovici, a împlinit 30 de ani. Fundaș central de meserie, Poverlovici a fost forțat în câteva meciuri de antrenorul Adrian Szabo și ca mijlocaș defensiv. La Cluj nu a fost să fie o victorie a „stegarilor”, astfel că jucătorii, antrenorii și conducătorii și-au manifestat public nemulțumirea pentru acest nou pas greșit.

Ieri, după primul antrenament al acestei săptămâni, Poverlovici și-a cinstit coechipierii cu câte o bere. „Ce repede au trecut anii! Parcă ieri aveam 20 de ani! Îmi pare rău că nu am câștigat la Cluj, ar fi fost trei puncte foarte mari. Din păcate avem doar 14 puncte după primele 9 etape și este normal să fim cu toții nemulțumiți”, a spus Andrei Poverlovici.

„Suntem la limita play-off-ului”

Căpitanul „stegarilor” trage un semnal de alarmă și spune că FC Brașov nu-și mai poate permite pași greșiți, pentru că orice punct pierdut poate însemna pierderea play-off-ului. „Este clar că trebuia să avem mai multe puncte, astfel că acum nu suntem deloc liniștiți. Suntem la limită, astfel că meciul cu CS Mioveni devine crucial, pentru că nici nu vreau să concep să ieșim din primele șase locuri. Pentru noi este foare important să terminăm pe un loc cât mai sus în clasament, pentru că în play-off punctele se vor înjumătăți și totul va fi posibil. Cu siguranță ne vom bate până în ultima etapă pentru promovare”, a spus Poverlovici.

„Stegarii” au scăpat de Claudiu Niculescu

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, l-a dat afară pe antrenorul Claudiu Niculescu după eșecul din meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Ieri, Claudiu Niculescu a încheiat conturile cu gruparea din Mioveni, cele trei înfrângeri din patru jocuri disputate, acasă, până acum, fiindu-i fatale fostului atacant dinamovist. În vârstă de 39 de ani, fostul atacant este antrenor din 2012 și a pregătit până acum formațiile Universitatea Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea. Noul antrenor al „galben -verzilor” este Marius Stoica, cel care a condus echipa și în finalul sezonului 2013-2014. Stoica a și condus ieri prima ședință de pregătire din această săptămână.

„Nu știam că Niculescu a fost demis. Indiferent cine va sta pe banca tehnică a celor de la Mioveni, noi trebuie să câștigăm acest meci. Orice schimbare de antrenor poate aduce un suflu nou la echipă. Sper să se repete istoria din meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de noi cu 2-0, după ce chiar înaintea partidei, Ioan Balaur a fost înlocuit cu Șomfălean”, a spus Andrei Poverlovici.

FC Brașov și CS Mioveni se vor duela sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Tineretului într-un meci contând pentru etapa a 10-a din Seria a II-a a Ligii 2. FC Brașov ocupă locul 6, ultimul care prinde play-off-ul, în timp ce CS Mioveni se află pe locul 9.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 13:51 Seria 2
Pe aceeași temă