Căpitan de cursă lungă! Sergiu Oltean e noul lider din teren al orădenilor

28 Feb. 2012, 19:38 Seria 2
Căpitan de cursă lungă!** Sergiu Oltean e noul lider din teren al orădenilor

FC Bihor și-a ales un nou căpitan tocmai în cantonamentul din Ungaria. Sergiu Oltean (foto, alături de vechiul căpitan, Dumitru Muscă) a fost desemnat noul lider din vestiar, după ce Muscă și-a reziliat contractul cu Bihorul. Banderola de pe mână cântărește greu, dar nu-l trage în jos pe Oltean, care vrea să fie căpitan de cursă lungă.

„Nu e o presiune în plus, dar e un lucru frumos, un lucru de care multă lume ar trebui să fie mândră. Cine a fost căpitan la Bihor știe ce înseamnă. Este o responsabilitate. Lumea poate așteaptă mai mult de la un căpitan, trebuie să dea tonul în teren.”, a spus noul căpitan al FC Bihor, Sergiu Oltean.

„Nu l-am impus pentru că grupul, până la urmă, la scos în evidență. Odată cu plecarea lui Muscă aveam nevoie de un căpitan, unul care să fi jucat în tur meciurile și care să aibă și o anumită experiență și vechime la FC Bihor.”, a spus antrenorul orădenilor, Stelian Farcău.

Sergiu Oltean a venit la FC Bihor în vara lui 2010 și poartă banderola pe care înainte au avut-o Cătălin Chiș și Dumitru Muscă.

Articol scris de Nicolae Mihalcea
Video: TVS Oradea

28 Feb. 2012, 19:38 Seria 2
Pe aceeași temă