Cămătaru spune că fuziunea dintre FC U și CS U ar fi benefică orașului

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 18:00 Seria 2
Cămătaru spune că** fuziunea dintre FC U și CS U ar fi benefică orașului

Fostul fotbalist Rodion Cămătaru a declarat, luni, că fuziunea dintre FC Universitatea Craiova și CS Universitatea Craiova ar fi benefică orașului, dar susține că în momentul de față acest lucru este dificil de realizat.

„Cred că pentru Craiova ar fi benefic să fie o singură echipă. Dar, din păcate, în acest moment nu cred că e posibil. Poate în sezonul viitor”, a declarat Rodion Cămătaru, care a fost admis în corpul de observatori pentru partea a doua a campionatului Ligii I în urma examinării de luni organizate de LPF.

La 20 noiembrie 2013, Adrian Andrici, unul dintre finanțatorii CS Universitatea Craiova, i-a oferit lui Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea, suma de un milion de euro și o cotă de 20 la sută din acțiunile unei viitoare grupări rezultate din fuziunea celor două clubului.

Inițial, Mititelu a respins propunerea, dar recent, noul manager general al FC Universitatea Craiova, Marin Condescu, nu a exclus o fuziune cu CS Universitatea.

Primăria Craiova a decis în vara anulu 2013 să susțină înființarea unei echipe care să participe în Liga a II-a începând din sezonul 2013-2014, după ce negocierile cu Adrian Mititelu, finanțatorul formației FC Universitatea Craiova, au eșuat. Cele două cluburi evoluează în prezent în Seria a II-a și se află în conflict, iar mai multe glorii ale „Craiovei Maxima” au anunțat că vor susține echipa cunoscută ca fiind a primăriei.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 18:00 Seria 2
Pe aceeași temă