„Ca și primarul, agreez ideea ca liderul galeriei să facă parte din C.A.”

09 Nov. 2011, 12:20 Seria 2

Administratorul public Minel Prina spune că până la sfârșitul lui noiembrie municipalitatea își va desemna reprezentanții în Consiliul de Administrație al echipei Alro Slatina.

Un milion de lei reprezintă contribuția primăriei la bugetul grupării de Liga a II-a, această sumă fiind aprobată la ultima întrunire a consilierilor locali din luna octombrie. Tot atunci, s-a stabilit ca în perioada următoare să fie înaintate propuneri pentru ca municipalitatea să aibă reprezentare în forul de conducere al aluminiștilor.

„Deocamdată nu au fost făcute nominalizări, nu s-a discutat nimic. Noi considerăm că este normal ca primăria să aibă doi membri în Consiliul de Administrație, doi de la Consiliul Județean și unul de la Alro. Eu agreez ideea, ca și primarul, ca liderul galeriei să fie reprezentantul în C.A. din partea Consiliului Local. E implicat sufletește și vrea ca echipa să meargă bine, merită să fie în Consiliul de Administrație. Luna asta, la următoarea ședință se vor face propuneri”, a precizat administratorul public Minel Prina.

„Echipa are potențial”

City managerul Slatinei consideră că, în ciuda startului ratat de sezon, Alro își va putea continua ascensiunea în ierarhia seriei, lotul de jucători aflat sub comanda lui Daniel Mogoșanu fiind unul valoros.

„Când am alocat acei bani, nu am ținut cont de parcursul de până atunci al echipei. Noi, românii, avem o meteahnă: când e cineva la greu, ne luăm mâna de pe el. Echipa va merge, pentru că are potențial. Alro va urca în clasament”, a spus Prina, care speră ca și cealaltă formație a județului, FC Olt, să-și îndeplinească obiectivul evitării retrogradării.

„Am fost la jocul lor cu Juventus, dar am văzut un meci total diferit de ce știam. N-au mai avut atitudinea de la partida cu Alro Slatina, chiar ei au recunoscut. Le-a fost frică și lor, și celor de la Juventus să nu piardă și fiecare a câștigat un punct care nu cred că ajută pe nimeni. Eu sper că se pot salva, mi-aș dori să reușească asta, pentru fotbalul din județ e important să aibă două echipe în Liga a II-a”, a mai declarat Minel Prina.

Sursa: Gazeta Nouă

09 Nov. 2011, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă