Jerry Gane, noul antrenor al echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Dulcea ar putea rămâne și el în staff

Jerry Gane, noul antrenor al echipei CSM Râmnicu Vâlcea.** Dulcea ar putea rămâne și el în staff

Ionel „Jerry” Gane (44 ani) este antrenorul ales de către conducerea CSM Râmnicu Vâlcea pentru a pregăti echipa în sezonul viitor al Ligii 2. Doljeanul a antrenat în a doua parte a sezonului trecut echipa de Liga 1 Petrolul Ploiești.

Negocierile cu Gane s-au finalizat sâmbătă seara, iar din aceste zile se va creiona campania de transferuri, mai ales că toți seniorii din lotul care a încheiat sezonul trecut sunt la final de contract. Jerry Gane a mai fost dorit la CSM în urmă cu ceva timp.

După ce a condus echipa în play-out-ul sezonului trecut, Adrian Dulcea nu va rămâne pe același post, dar va primi o ofertă de a continua în staff-ul tehnic. Fostul atacant al Argeșului, născut la Călimănești, nu are licența necesară pentru a pregăti echipe din eșalonul secund, iar oficialii CSM-ului nu își doresc să intre în controverse legate de dreptul acestuia de a sta pe bancă.

În cariera sa, Ionel Tersinio Gane a mai antrenat echipele FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, CS U Craiova și Petrolul Ploiești.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă