Burcea: „Vreau să dau cât mai multe goluri”

19 Jan. 2012, 07:28 Seria 2
Burcea: „Vreau să dau** cât mai multe goluri

Sosit în tabăra grupării alb-vișinii spre finalul turului de campionat, Alin Burcea a bifat câteva jocuri, reușind chiar un gol de trei puncte în confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea. Atacantul speră ca în retur să contribuie la obținerea victoriilor care să le aducă salvarea de la retrogradare.

Transferat în plin sezon în lotul pregătit de Dan Oprescu, atacantul care s-a mai aflat în tabăra alb-vișiniilor și în sezonul trecut, Alin Burcea, speră ca în această perioadă să se pregătească mai bine pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului. Jucătorul ofensiv țintește cât mai sus, precizând că și-ar dori să fie golgheter al echipei în returul de campionat.

„O să trag de mine, să mă pregătesc cât mai bine, pentru că doar așa poți emite pretenții. Sper să joc cât mai bine, să dau cât mai multe goluri pentru a ne îndeplini obiectivul. Cu toții ne dorim să salvăm echipa de la retrogradare, iar pentru asta este nevoie de multă muncă”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alin Burcea.

„Trebuie să avem încredere în noi”

Atacantul celor de la FC Olt Slatina este încrezător în șansele salvării de la retrogradare. Alin Burcea crede că plusul de experiență al jucătorilor nou-veniți se va reflecta în jocul întregii echipe.

„Cred că prin transferurile realizate, printr-o pregătire bună în cantonament, muncă, seriozitate și ambiție avem șanse destul de mari să ne îndeplinim obiectivul. Trebuie să avem încredere în noi și să încercăm să scoatem maximum din fiecare meci, indiferent de adversar. Sunt convinsă că vom reuși mult mai mult decât am făcut în prima parte a sezonului, mai ales că am văzut care este nivelul Ligii a II-a”
, a mai precizat Alin Burcea.

Jucătorul ofensiv a mai evoluat și pentru CSM Slatina, înainte de a îmbrăca tricoul alb-vișiniilor.

sursa: Gazeta Nouă

19 Jan. 2012, 07:28 Seria 2
Pe aceeași temă