Buican s-a transferat și el la Mediaș

Liga2.ro 07 Feb. 2009, 12:22 Seria 2
Buican s-a transferat și el la Mediaș

Gaz Metan Mediaș a găsit sâmbătă un înlocuitor pentru postul de fundaș central rămas vacant după ce antrenorul Cristi Pustai a renunțat la serviciile lui Falemi. Mediașul a reușit să îl transfere pe fundașul Doru Buican, de la UTA Arad, acesta fiind al doilea jucător luat de la arădeni, după mijlocașul Todea.

Ne-am înțeles cu Buican. El a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Gaz  Metan. Aveam nevoie de un fundaș bun și noi credem că am găsit acum unul. Acesta nu este ultimul transfer. Este foarte posibil să mai vină și alți jucători” a declarat președintele Gazului, Corin Emil Cindrea. Buican, aflat acasă la Sibiu, își făcea bagajele pentru a pleca duminică dimineață în Antalya, pentru a se alătura noilor săi coechipieri. Fost jucător la FC Sibiu, Buican spune că este extrem de fericit că a revnit sub culorile unei grupări sibiene.

Sunt foarte fericit . Îmi era dor să fac și antrenamente și să revin și în liga 1 și mai ales să revin să joc pentru o echipă din județul meu. Vă dați seama că pentru mine e o ambiție în plus acest transfer, pentru că joc și cu inima pentru o echipă de acasă. Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord cu Gaz Metan” a declarat Buican.

Articol scris de Dragoș Popescu

Liga2.ro 07 Feb. 2009, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă