Bucur-Manolache, atac peste veac în Banat!

24 Feb. 2012, 17:46 Seria 2
Bucur-Manolache,** atac peste veac în Banat!

Suporterii lui Poli au ales și ultimele piese lipsă ale celui mai bun unsprezece istoric „alb-violet”. Atacul „all time” e cosiderat cel format din Gigel Bucur și Cicerone Manolache.

Gigel Bucur a câștigat practic sondajul de pe facebook în privința atacanților lui Poli. Jucătorul lui Kuban Krasnodar a adunat 270 de voturi și a fost urmat de Cicerone Manolache. Actualul observator a strâns 177 dintre sufragii. La o distanță apreciabilă aceștia sunt urmați de Ioan Timofte (66 voturi) și Mugur Gușatu (34 voturi). Top 5 e completat de singurul fotbalist din sondajul atacanților ce încă face parte din lotul Politehnicii, Dorin Goga (29 alegeri).

Evoluțiile celor doi atacanți aleși în tricoul istoric alb-violet sunt despărțite de mai bine de două decade. Manolache, ajuns ulterior antrenor în Africa, marca goluri pentru Poli în perioada 1979-1983. În timp ce fostul atacant al Sportului Studențesc a sosit în Banat în 2005 și a plecat după patru ani în Rusia.

Echipa completă arată astfel: Pantilimon – Contra, Păltinișanu, Cisovsky, C-tin Varga – Dembroschi, Alexa, Vlaicu, Zicu – Bucur, Manolache.

Regrete imense la Timișoara! Departe de Liga 1, fanii lui Poli au ales echipa care ar fi defilat în România: „Am fi fost campioni”

Articol scris de Cornel BIHOLARI

24 Feb. 2012, 17:46 Seria 2
Pe aceeași temă