Șumudică, cuvinte șocante la adresa clubului iubit: „Pentru mine, Rapidul a murit! Mi-e scârbă”. Ce l-a înfuriat pe idolul echipei din Giulești

Marius ANGHEL 23 May. 2019, 13:05 Stiri
Șumudică, cuvinte șocante la adresa clubului iubit:

Marius Șumudică (47 de ani) a surprins pe aeroport, la revenirea în țară după ce a semnat rezilierea cu Al Shabab, și a declarat că Rapidul a murit pentru el. Totul din cauza felului în care s-au purtat șefii grupării din Giulești cu fiul său, care „s-a lăsat de fotbal și a intrat în depresie”. Fostul atacant și idol al tribunelor a fost foarte vehement la adresa noilor conducători ai grupării nou-promovate în Liga 2.

Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab, deși se afla pe locul 3 în clasamentul din prima ligă din Arabia și, la revenirea în țară, a lansat un atac incredibil la adresa celor de la Rapid, clubul pentru care și-a dedicat o parte mare din viață și de care a rămas atașat. Totul din cauza modului în care a fost tratat fiul său la echipa antrenată acum de Daniel Pancu.

„Rapidul pentru mine a murit. Iubesc doar suporterii, dar ce se întâmplă la acest club nu mai există pentru mine. Păi ar trebui să-i întrebați pe cei de acolo cum s-au comportat cu băiatul meu! Care, la 21 de ani, s-a lăsat de fotbal și a intrat în depresie datorită celor de la Rapid, care, în loc să îl respecte pe Șumudică, pentru ce a făcut Șumudică pentru Rapid, și-au bătut joc de copilul meu. Iar eu n-o să uit niciodată lucrul ăsta. Și n-o să-i uit pe cei care au făcut lucrul ăsta.

Nu știu cine e acolo, că nu vreau să le pronunț numele, îmi scuzați expresia, dar îmi vine scârbă să le pronunț numele. La ceea ce am făcut eu pentru Rapid și la cât am fost eu înjurat în țara asta pentru Rapid. Pentru mine, în momentul de față, Rapidul există doar pentru suporteri. Deci, Rapidul, pentru mine a murit datorită faptului a ceea ce i-au făcut copilului meu. Rapidul a murit.

Iubesc acest club, iubesc suporterii, sunt unul dintre ei, dar ceea ce se întâmplă la Rapid nu suntem pe aceeași lungime de undă”, a declarat Șumudică la Otopeni.

Fiul lui Marius Șumudică a vrut să joace pentru Rapid și, în august 2017, a început pregătirea alături de giuleșteni, dar nu a fost păstrat în lot. Daniel Pancu, actualul antrenor al Rapidului, i-a cerut scuze atunci fostului atacant și antrenor al giuleștenilor. Fiul lui Șumi a renunțat la fotbal, iar pentru a-l face să treacă peste depresie, tatăl său l-a luat în stafful său.

„Voiam să-mi cer scuze față de tine, pentru că însemni ceva pentru Rapid. Modul în care s-a făcut nu a fost ok, ne-a luat pe toți pe nepregătite. Eu mi-o asum, pentru că pe mine m-a sunat. Noi avem în atac trei jucători de la Mișcarea CFR și de la AFC Rapid, îl mai avem pe Nico (n.r. – Daniel Nicolae) și mai vine un atacant. Erau deja cinci.

Ne-am gândit foarte serios. Îți spun acum: dacă juca în liga a patra la Rapid, băiatul tău ar fi marcat între 20 și 30 de goluri fără probleme. Dar ne-am gândit să dăm o șansă celor care au jucat pentru Rapid în liga a cincea. Nimic personal, nu are nimeni nimic cu nimeni. Eram dator cu scuzele astea, dar doar ție, că ești Șumudică”, a spus Pancu atunci, la Digi Sport.

Rapid a promovat în Liga 2 după ce a câștigat Seria a 2-a a Ligii 3. Sâmbătă, de la ora 16:30, joacă pe teren propriu, în Regie, cu Axiopolis Cernavodă, ultimul meci din acest sezon.

Marius ANGHEL 23 May. 2019, 13:05 Stiri
Pe aceeași temă