Clinceniul, victorie la limită în amicalul cu CS Afumați. Poenaru are nemulțumiri față de jocul compartimentului unde a făcut două transferuri

Marius ANGHEL 04 Feb. 2019, 12:09 Pregătiri, amicale

După remiza, scor 1-1, cu SC Popești Leordeni, locul 4 din Seria a 2-a a Ligii 3, Academica Clinceni a disputat la finalul săptămânii trecute al doilea amical din 2019. Formația clasată pe locul 2 în Liga 2 s-a impus de această dată în fața celor de la CS Afumați, locul 3 în Seria a 2-a a Ligii 3. Victoria a fost una la limită, cu 1-0, prin golul marcat încă din primele minute de către Paul Pațurcă (foto principal).

Antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, a văzut un progres în jocul etalat de elevii săi, însă e nemulțumit de ofensivă și de ocaziile irosite de jucătorii din acest compartiment. În această iarnă, în atac au fost aduși Alexandru Buziuc (24 de ani, ex Gaz Metan Mediaș) și Cristian Dumitru (17 ani, ex FCSB 2).

„A fost bine. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, o echipă de Liga a 2-a, din punctul meu de vedere. Este important că jocul a crescut foarte mult. Față de primul joc, astăzi am fost mulțumit de ceea ce am jucat. Ce mă nemulțumește este finalizarea, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii și am ratat la fel de mult. Au fost ocazii clare și simple, zic eu. Dar o să lucrăm mai mult la finalizare și o să îmbunătățim și lucrul ăsta. Importat e că nu ne-am accidentat, am ieșit bine din joc și am făcut meci bun, din punctul meu de vedere. Băieții sunt bine, sunt responsabili, știu foarte bine că este o perioadă grea pentru ei. Nu au ce să facă, trebuie să acumuleze. Momentan sunt ok, răspund cum trebuie”, a spus, pentru site-ul oficial al clubului din Clinceni, Ilie Poenaru, după amicalul cu CS Afumați.

„Este greu acum. După cum se știe, perioada de cantonament este una dificilă. Încercăm să muncim cât mai bine, să scoatem maximum, și, cel mai important, să fim sănătoși. A fost greu în prima parte a campionatului. Am avut și șansa că adversarele nu prea ne-au luat în serios și am reușit să avem un parcurs ferit de adversități. Partea a doua a campionatului va fi cu siguranță mai dificilă decât prima parte. Lupta pentru primele trei locuri va fi strânsă. Toată lumea anunță că „U” Cluj, Petrolul și Chindia sunt favorite. Dar rămâne de văzut, rămâne de jucat. Noi muncim foarte mult și sperăm ca la final să culegem roadele, să fim în primele trei echipe din clasament”, a spus și mijlocașul Vasile Olariu (foto jos).

Academica Clinceni continuă pregătirea pe plan local, iar în următoarea perioadă are stabilite și trei meciuri amicale. Miercuri, de la ora 12:00, la Pitești, o va întâlni pe colega de campionat FC Argeș, sâmbătă joacă cu FC Voluntari 2, iar pe 16 februarie se va testa cu CS Balotești.

Foto și video: Academica Clinceni

Marius ANGHEL 04 Feb. 2019, 12:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă