Buciuman: „Mă aștept la un meci greu, FC Olt are echipă bună”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 15:07 Seria 2
Buciuman:** „Mă aștept la un meci greu, FC Olt are echipă bună

Atacantul celor de la Minerul Motru, George Buciuman, se așteaptă la un meci greu cu FC Olt Slatina. Oficialii grupării gorjene l-au instalat, în această săptămână, pe banca tehnică pe Gabi Zahiu. „Minerii” speră ca noul antrenor să-i aducă pe linia de plutire.

Condusă de „secunzi” după plecarea tehnicianului Ștefan Nanu, Minerul Motru, adversara celor de la FC Olt Slatina din runda actuală, vine pe Stadionul „1 Mai” cu un nou antrenor. Gabi Zahiu a fost instalat, în această săptămână, „principal” al nou-promovatei în eșalonul secund. Atacantul celor de la Minerul Motru, George Buciuman, este incert pentru meciul cu FC Olt, pe care-l consideră foarte dificil. Pe lângă o ușoară accidentare, suferită miercuri la antrenament, acesta nu s-a mai regăsit în lot în ultimele două etape, iar șansele de a evolua sunt reduse.

„Am o lovitură pe tibie, m-am ciocnit de portar la antrenament. Nu știu dacă revin, mi-aș dori să joc, dar nu cred, pentru că am mai avut și alte probleme, în ultimele două etape antrenorii secunzi nu m-au luat în lot. Într-adevăr, acum avem un antrenor nou, domnul Zahiu, este altceva”, a declarat atacantul celor de la Minerul Motru, George Buciuman.

„Regret că în iarnă nu am rămas la FC Olt”

După un tur petrecut sezonul trecut la FC Caracal, atacantul ce a mai evoluat pentru Alro, George Buciuman, s-a pregătit, în iarnă, cu FC Olt. „Vârful” de 32 de ani a decis, în cele din urmă, să meargă la Minerul Motru, care a reușit promovarea în eșalonul secund în vară. Atacantul regretă decizia luată la acel moment.

„Mă aștept la un meci greu, FC Olt are echipă bună, regret că nu am rămas, chiar îmi pare rău din acest punct de vedere. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, acum, cu sistemul play-off și play-out, s-ar putea să ne salvăm, dar nu știu. Sunt probleme mari la noi, nu este vorba de bani, banii sunt la zi, că avem contracte de doi lei, problema este că nu suntem pregătiți. Am făcut un semicantonament, iar fără o pregătire fizică bună, e greu la Liga a II-a. Cu toate astea, am pierdut cinci meciuri cu 1-0, am avut ocazii, dar nu am băgat-o în plasă, vedem ce va fi.”, a mai spus Buciuman.

Minerul Motru a fost surpriza debutului stagiunii, învingând cu 4-0 CS Mioveni. De atunci, „minerii” nu au mai marcat niciun gol, singurul rezultat pozitiv mai fiind o remiză albă cu Olimpia Satu Mare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă