Brașovul, prima „bornă” a lui Muzsnay la Pâncota: „Îmi doresc un debut cu dreptul”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2016, 12:08 Seria 2
Brașovul, prima

Șoimii Pâncota va ajunge la ora partidei (11, sâmbătă, 2 aprilie) cu FC Brașov la cinci antrenamente efectuate sub comanda noului antrenor. Patru, înclusiv un joc în familie, s-au consumat deja, ultimul urmând să aibă loc vineri seară în orașul de sub Dealul Tâmpa. Meciul are miză în special pentru ardeleni, care-și joacă intrarea în play-off și – practic – tot sezonul.

„Să revenim rapid pe linia de plutire!”

Fără Ionuț Popa după mai bine de un an zile, dar cu Zsolt Muzsnay în rolul antrenorului principal, „alb-negrii” și-au propus să obțină un rezultat favorabil la Brașov. „Nu numai pentru ei, dar și pentru noi e jocul campionatului fiindcă e următorul oficial și primul al meu pe banca Pâncotei. Îmi doresc să debutez cu dreptul, iar băieții să se reabiliteze după cele două înfrângeri consecutive. Trebuie să revenim rapid pe linia de plutire, în așa fel încât la primul meci din play-out să avem un alt moral, dar și unul, sau două puncte în plus”, a punctat noul tehnician al Pâncotei.

Cu lecțiile făcute

Fostul mijlocaș al Stelei și-a format o părere despre adversar, îi cunoaște punctele forte, dar și pe cele slabe. „Am văzut meciul lor de la Râmnicu Vâlcea, pe care îl puteau câștiga spre final când au avut o bară. Au câțiva jucători fâșneți, ca Rusu sau Manole, dar și atacanți cu simțul porții ca Matei sau Ene. Cert este că nu avem voie să le dăm prea multe spații, căci devin automat foarte periculoși. Am pregătit meciul atent, eu cred că vom face un meci bun”, a mai spus Muzsnay.

Doar 14 „șoimi” de câmp

Divizionara secundă din Podgorie va avea la Brașov un lot de doar 14 jucători. Pascariu, Vasi, Leucuța (accidentați), Pirtea, Pavel (suspendați) și Cioară (neconvocat) vor rămâne acasă. Despre tânărul goalkeeper, care a greșit la Râmnicu Vâlcea și Pâncota,  Zsolt Muzsnay a spus: „L-am văzut puțin demoralizat după ultimele evenimente și nu am avut timpul și prilejul necesar să am o discuție cu el. O să vorbim săptămâna viitoare, e tânăr, o să treacă peste acest moment mai greu”.

Meciul FC Brașov – Șoimii Pâncota, ce contează pentru etapa a 26-a a Ligii 2, ultima a returului sezonului regulat, este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Apr. 2016, 12:08 Seria 2
Pe aceeași temă