Brănescu: „Spectatorii trebuie să vină cât mai mulți în Zăvoi, chiar dacă echipa nu mai încântă”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 16:56 Seria 2
Brănescu:**

Prezent la finala Cupei Federației la juniori de la Buftea, CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare 8-9 după penalty-uri, portarul Laurențiu Brănescu (21 ani) speră să vadă echipa care l-a lansat în fotbalul mare în primul eșalon din România.

„Am văzut pe internet că se joacă finala și am venit să văd CSM-ul. Sunt foarte fericit pentru ei, de mult nu a mai fost Vâlcea într-o finală, la echipa mare, darăminte la juniori. Spectatorii trebuie să vină cât mai mulți la stadionul din Zăvoi, să vadă fotbal, chiar dacă, în momentul de față, echipa nu mai încântă, cum încânta odată, la Vâlcea. Poate, într-o bună zi, vom și noi fericiți și vom avea echipă în prima divizie” a declarat Brănescu.

Aflat sub contract cu Juventus Torino, Laurențiu Brănescu a fost împrumutat în acest an la Szombathely (Ungaria). În 2011, pe când avea doar 16 ani, Brănescu a fost vândut la Juventus pentru suma de 450 mii euro, plus bonusuri. Conform contractului, CSM poate primi sume importante dacă Brănescu debutează la Juventus sau echipa națională!

Laurențiu Brănescu este născut în 30 martie 1994, la Râmnicu Vâlcea, el evoluând pentru formația locală din 2004. A debutat în Liga a II-a pe 10 noiembrie 2009 (la vârsta de 15 ani) într-un meci cu Arieșul Turda, scor 5-1.

Altfel, CSM Râmnicu Vâlcea așteaptă în aceste zile un răspuns de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) în procesul cu FRF și LPF. Cum se știe, echipa olteană din Liga 2 cere la TAS un loc de Liga 1, valabil din următorul sezon, reclamând comisiile federale că nu i-au dat acest drept vara trecută, când a terminat în play-off-ul Seriei a II-a pe locul 3, după CS Universitatea Craiova, care nu avea cei trei ani consecutivi de afiliere.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 16:56 Seria 2
Pe aceeași temă