Bondrea: „Întâlnim o echipă omogenă, dar mergem la victorie”

30 Mar. 2012, 21:09 Seria 2
Bondrea:**

După jocul neconvingător cu CSM Râmnicu Vâlcea (2-1), Gaz Metan Severin speră să rămână cu punctaj maxim în retur și după partida de la Oradea.
Antrenorul Marian Bondrea știe că echipa sa va avea o misiune dificilă cu FC Bihor, dar va aborda partida la victorie.

„Am făcut unele greșeli cu Vâlcea, dar au fost și lucruri bune în jocul respectiv. Într-un fel, e explicabil. Pentru noi a fost primul meci oficial, încărcătura era foarte mare, o oarecare presiune cu păstrarea acestui loc trei, dar să nu uităm echipa e încă în formare. În iarnă, au plecat mulți jucători, au veni alții și s-au făcut ceva schimbări în primul 11, față de tur, iar relațiile de joc suferă. Nu avem omogenitate, dar e bine că am debutat cu dreptul în retur. Poate a fost și o oarecare relaxare în repriza secundă a meciului cu Vâlcea, după ce am intrat cu 2-0 la pauză. E bine că am avut jucători care au compensat lipsa de angajament a altora. Eu îmi doresc ca echipa să crească la o etapă la alta”, a spus Bondrea.

Tehnicianul craiovean speră ca Gaz Metan să nu mai repete aceleași greșeli și cu FC Bihor. Deși a încheiat sezonul trecut pe locul secund și a păstrat lotul chiar și după ce n-a primit licență de Liga I, echipa orădeană a dezamăgit în actualul campionat.

Bihorul, umbră palidă a echipei din sezonul trecut

FC Bihor a pierdut și ambele partide din retur, 0-2 cu Poli Timișoara și 1-3 cu Unirea Alba Iulia, rezultate care a dus echipa orădeană pe 10 în clasament, la 9 puncte de Gaz Metan Severin. „FC Bihor e o echipă omogenă, care joacă în aceeași formulă de 2-3 ani. Au pierdut primele două meciuri din retur, dar au jucat bine. Meciul cu Timișoara chiar l-am văzut la televizor și Bihorul a primit gol împotriva cursului jocului. E o echipă bună, foarte puternică, dar noi mergem să câștigăm. Pregătim meciul la victorie. Nu mergem să jucăm la egalitate, fiindcă riscul e foarte mare. Important e ca noi să eliminăm greșelile pe care le-am, făcut atât cu Vâlcea, cât și în amicale. Multe faze țin de anticipație, de inspirație, de faptul că jucătorii nu se cunosc între ei”, a precizat Bondrea.

Și meciul FC Bihor – Gaz Metan Severin va fi televizat, sâmbătă, de la ora 12,30, în direct pe Digi Sport.

În partida-tur cu FC Bihor, Gaz Metan s-a impus cu 3-0 pe „Municipalul” severinean, prin golurile lui Viorel Șaim (’16), Milan Mitic (’66) și Hugo Moutinho (’89).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

30 Mar. 2012, 21:09 Seria 2
Pe aceeași temă