Bondrea: „Contractul are doar valoare teoretică”

16 Jan. 2012, 19:45 Seria 2
Bondrea:** „Contractul are doar valoare teoretică

Neînvins în cele trei etape de la preluarea echipei severinene, antrenorul Marian Bondrea știe că va trebui să câștige cât mai multe meciuri, pentru a avea în continuare credit din partea conducerii.

„Contractele nu prea au nicio valoare, decât teoretică. Nici nu mă gândesc la el. Putea să fie și pe zece ani sau pe o jumătate de an, era același lucru. Contractul e săptămânal, pentru ca de la o etapă la alta trebuie să fie victorii. Asta le voi transmite și jucătorilor. Irosim timpul dacă nu suntem pregătiți ca în fiecare săptămână să câștigăm. E important și spectacolul, pentru că, până la urmă, lumea vine la stadion să vadă ceva”, a spus Bondrea.

Nu crede că Timișoara și Bistrița mai pot fi ajunse

În returul acestui sezon, antrenorul craiovean nu-și mai face iluzii de Liga I, ținând cont că a preluat Gaz Metan Severin pe parcursul campionatului, iar distanța față de primele două clasate este foarte mare.

„Va fi destul de greu ca cineva să mai ajungă primele două clasate. Sunt deja 11 puncte, o diferență mare. Poate mai sunt oameni care gândesc că le recuperăm, dar ar trebui să gândim altfel: 11 puncte înseamnă patru jocuri, foarte multe, în care noi să câștigăm, iar Poli și Gloria să piardă. Este foarte greu. De aceea mă gândesc că Timișoara și Bistrița sunt favorite, indiscutabil. Momentan, obiectivele mele sunt numai și numai de instruire. Nu mă aplec spre performanță pentru că asta se stabilește la începutul campionatului, ar fi inutil acum. E adevărat că se mai adaptează pe parcurs, dar de data asta chiar nu e cazul, pentru că noi suntem aproape de obiectivul propus, clasarea in primele locuri. În momentul acesta, obiectivul principal este ca echipa să fie foarte bine instruită, să învețe foarte bine câteva lecții și cel mai important lucru este să realizăm un grup de jucători, să creăm o omogenitate”, a spus Bondrea.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

16 Jan. 2012, 19:45 Seria 2
Pe aceeași temă