Bolba rămâne interimar până când se găsește un antrenor la Olimpia. Unul dintre conducătorii clubului are o propunere șocantă: proiect nou din Liga 4

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 16:50 Seria 2
Bolba rămâne interimar până când se găsește un antrenor la Olimpia.** Unul dintre conducătorii clubului are o propunere șocantă: proiect nou din Liga 4

Umilința trăită sâmbăta trecută de Olimpia Satu Mare în Ungaria, acolo unde a pierdut cu 9-0 amicalul cu FC Kisvarda, nu a rămas fără urmări. Demisia antrenorului Mircea Bolba a fost aprobată luni de Consiliul de Administrație al clubului, cu mențiunea ca actualul staff tehnic să rămână pe poziții până se găsește un nou antrenor. Potrivit satumaresport.ro, se vorbește de aducerea lui Bogdan Andone, fost „secund” la Astra Giurgiu, dar nici varianta Valentin Sinescu nu e exclusă.

Cert este că decizia lui Mircea Bolba de a demisiona de la prima echipă e definitivă, nimic nemaiputând să-l facă să se răzgândească. „Nu puteam să rămân după acest rezultat (n.r. – înfrângerea cu 9-0). Doar de atât îmi pare rău, că nimeni nu vrea să avem răbdare cu acești copii care sunt ai noștri. Era greu, recunosc la început, dar peste câtva timp aveam o echipă bună a noastră, a sătmărenilor. În plus o să vedeți peste două săptămâni cum va alerga echipa… Doar că alții vor culege roadele! E drept că rezultatul a fost umilitor, dar ne puteam aștepta la o înfrângere, mai ales că veneam direct după o săptămână de cantonament”, a spus, supărat, Mircea Bolba pentru sursa citată.

Cât privește pregătirea echipei, în următoarea perioadă sunt așteptați în probe mai mulți jucători, dintre care un francez și un italian, ambii de 20 de ani.

Bretan face o propunere șocantă: proiect nou din Liga a 4-a

Cât privește situația financiară a clubului, Ciprian Bretan, unul dintre cei șapte membrii ai Consiliului de Administrație, a făcut o propunere pe pagina sa de socializare. „După prima ședință de Comitet Director la Olimpia, vă pot spune un lucru sigur: e mai nasol decât am preconizat. Pe scurt: în loc să avem în cont 1.200.000 lei, avem datorii de 7-800.000 și vreo 200.000 rămași de încasat de la Consiliul Județean din contribuția pe anul 2016. Deci, un minus de 17-18 miliarde lei vechi…. Există mai multe variante pe care le văd: 1. Facem obrazul gros și cerșim bani de la consiliu 2. Ne înscriem în Divizia C, și strângem cureaua 3. Pornim un proiect nou din liga a-4-a bazat pe suporteri sătmăreni, după modelul Poli, împreună cu CJ și CL. Știu că sună aiurea, dar eu aș alege a treia variantă… Voi?”.

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă