Bistrița nu se duce la TAS: „Nu mai are rost să ne gândim la Liga 1”

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 19:21 Seria 2
Bistrița nu se duce la TAS:**

Gloria Bistrița a fost înștiințată oficial că nu are dreptul de a juca în sezonul viitor în Liga I. După ce Comisia de licențiere a FRF i-a respins dosarul la începutul săptămânii, același lucru s-a întâmplat și la apelul judecat în cursul zilei de ieri. În această situație, singura cale de atac mai este posibilă doar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„Nu are rost să ne mai gândim la TAS. Dacă situația din clasament era alta, mergeam până în pânzele albe, fiindcă ni s-a făcut o mare nedreptate. Dosarul nostru e mai bun anul acesta decât anul trecut, când ni s-a dat licența. Dar e o debandadă și un haos de nedescris în federație”, a declarat, pentru sportulbistritean.ro, Vasile Urs, administratorul judiciar al Gloriei.

„Există influențe mari, chiar și politice, cu care noi nu avem cum să luptăm”

Dintre cele trei echipe care nu au primit licența și au făcut apel, Gloria și Rapid au fost respinse, în timp ce Universitatea Craiova a avut câștig de cauză.

„Am fost de față în mai multe rânduri când președintele Duru le-a spus celor de la Craiova că nu au nicio șansă de a primi licența. Și cu toate astea au primit-o. Dacă nu o primeau, mai aveam speranțe să ne batem pentru locul 2. Dar așa nu mai are rost să ne gândim la Liga 1. Cred că există influențe mari, chiar și politice, cu care noi nu avem cum să luptăm”, a mai declarat Urs pentru sursa citată.

Resemnat, acesta crede acum că locul Gloriei e în Divizia B, „cel puțin pentru un an-doi, până când va veni un moment mai potrivit și vom avea și o echipă mai competitivă, cu jucători crescuți și instruiți de noi”.

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 19:21 Seria 2
Pe aceeași temă