Barbu e la UTA: „Nu mă sperie problemele de la echipă”

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 13:41 Seria 2
Barbu e la UTA:**

Fostul șef al Piteștiului a confirmat ieri pentru SportArad că a devenit managerul sportiv al UTA-ei, după ce a purtat discuții cu ambii finanțatori ai Aradului, Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian, deși ultimul afirmase ieri că mișcarea s-a făcut peste capul său.

„Am intrat și eu în schemă în momentul în care s-a vorbit de cei cinci jucători de la Pitești să vină la UTA. Am contribuit și eu la aducerea lor la Arad, chiar i-am recomandat drept fiind cei mai buni, cei mai serioși fotbaliști de acolo. Și garantez în continuare pentru cei rămași la Arad (n.r. Cîrstoiu, Ion și Ivănică), a spus Barbu.

„Am apucat să vin la Arad, m-am întâlnit cu Giovanni Catanzaritti, am vorbit și cu Adrian Marțian, chiar dacă dânsul nu mai recunoaște. Știau amândoi de atribuțiile mele, cum ar fi reprezentarea echipei la Federație, ceea ce s-a și întâmplat ieri”, a subliniat fostul oficial al Piteștiului.

Cătălin Barbu vine la Arad după ce a trăit vremuri cel puțin la fel de grele la FC Argeș, unde relația sa cu fanii și cu jucătorii a fost de multe ori tensionată. „Nu mă sperie problemele de la UTA și asta pentru că sunt obișnuit cu cele de la Pitești, care au venit în val, mai ales în ultimul an. E păcat că două echipe de tradiție au ajuns în asemenea momente grele, dar sper că, cel puțin pentru UTA, să nu fie prea târziu și să se redreseze situația în așa fel încât să fie posibilă formarea și pregătirea unei echipe de promovare”, a punctat conducătorul, menționând că postul său e cel de manager sportiv.

Falub, înapoi?

În ton cu Giovanni Catanzaritti, Cătălin Barbu îl are ca favorit tot pe Adrian Falub pentru banca tehnică: „Din punctul meu de vedere, cel mai în măsură să antreneze echipa e Falub, știe ce a fost și ce e la Arad”.

Postul de antrenor principal rămâne în continuare vacant, după ce Ovidiu Stângă s-a lămurit cum stă treaba la Arad în doar două zile. Așa că ce a rămas din lotul care reprezintă UTA în aceste zile s-a pregătit sub coordonarea lui George Neagu, fiind posibil ca mâine seară Falub să-și facă din nou apariția la Arad, mai ales că situația pare răsturnată în favoarea lui Catanzaritti.

Piteștenii, câți au mai rămas, au sosit la Arad la dorința antrenorului amintit, la fel și tinerii lui Băban de la Jimbolia.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 13:41 Seria 2
Pe aceeași temă