Cătălin Barbu, aproape de Liga 1! Cum a motivat Argeșul despărțirea de fiul lui Jean Barbu și unde a ajuns atacantul

Cătălin Barbu, aproape de Liga 1!** Cum a motivat Argeșul despărțirea de fiul lui Jean Barbu și unde a ajuns atacantul

Devenit jucător liber după ce a cerut și a obținut rezilierea contractului cu Campionii FC Argeș, atacantul Cătălin Barbu (20 de ani) va face pasul în Liga 1. Fiul lui Jean Barbu a ajuns la Chindia Târgoviște și se află printre cei 25 de jucători pe care Viorel Moldovan îi ia în cantonamentul din Turcia, acolo unde prim-divizionara pleacă duminică.

„Alb-violeții au înregistrat și o plecare în această iarnă. Atacantul Cătălin Barbu a cerut rezilierea contractului considerând că ar fi meritat să joace mai mult în prima parte a sezonului”, anunța clubul piteștean după ce Ionuț Badea a condus primul antrenament din 2020.

Din câte se pare, motivul real al despărții a fost cu totul altul, iar faptul că este fiul lui Jean Barbu, legendă a Argeșului, a facilitat plecarea acestuia spre „mai bine” pentru el, nu neapărat și pentru club, care îl considera pe atacant un jucător de valoare, de viitor.

Cătălin Barbu a ajuns de marți la Chindia, echipă care avea nevoie de atacanți după ce a rămas în această iarnă fără Mihai Voduț, suspendat pentru că a jucat la pariuri, și Andrei Dumiter, reîntors la Sepsi OSK.

Barbu a evoluat în prima parte a campionatului Ligii 2 în 14 meciuri pentru Campionii FC Argeș, în doar șase dintre ele începând ca titular, și a înscris două goluri. În sezonul trecut a avut 25 de apariții, 20 ca titular, și a marcat 6 goluri.

Iată lotul cu care Chindia va decola duminică în Turcia: Marian Aioani, Ovidiu Bic, Andrei Burlacu, Cornel Dinu, Alin Dudea, Denis Dumitrașcu, Daniel Florea, Adrian Ioniță, Mihai Leca, Liviu Mihai, Daniel Neguț, Daniel Novac, Iustin Popescu, Vadim Rață, Andrei Șerban, Alexandru Benga, Mădălin Martac, Dinu Moldovan, Alex Negrea, Franck Yameogo, Josip Ivancic, Cristian Cherchez, Andrei Pițian, Alexandru Piftor, Cătălin Barbu.

Singurele noutăți, în acest moment, ale dâmbovițenilor sunt Cătălin Barbu și Alexandru Piftor (20 ani, FC Botoșani, mijlocaș).

 

 

 

 

Pe aceeași temă