Zece jucători și-au prelungit contractul cu FC Argeș, printre ei și fiul lui Jean Barbu. „Vreau să promovăm în Liga 1 și după să prind un transfer în străinătate”

  • Conducerea FC Argeș a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu atacantul Cătălin Barbu (19 ani), pe lângă el, alți nouă jucători făcând același lucru.
  • Vârful piteștean, fiul lui Jean Barbu, a semnat luni o nouă înțelegere cu echipa manageriată de Nicolae Dică, valabilă pentru următoarele trei sezoane.
  • Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu și Dorinel Oancea vor juca, la rândul lor, în continuare pentru echipa alb-violetă.


Până acum, din lotul care a încheiat recent campionatul Ligii 2, și-au prelungit contractele cu FC Argeș următorii jucători: Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu și Dorinel Oancea.

Cătălin Barbu este la echipa de fotbal a Piteștiului din 2017, punând umărul inclusiv la promovarea în liga secundă, când antrenor era chiar Nicolae Dică. În sezonul 2017-2018, fiul „Cobrei din Trivale” a îmbrăcat tricoul alb-violeților în opt partide. În ediția de campionat 2018-2019, atacantul care pe 5 august va împlini 20 de ani a fost om de bază la FC Argeș. În sezonul recent încheiat, Barbu a fost folosit în 25 de meciuri, reușind să înscrie și șase goluri.

Băiatul lui Jean Barbu este considerat unul dintre jucătorii de mare perspectivă ai clubului.

„Voi da totul pentru FC Argeș!”

Cătălin Barbu își dorește foarte mult să promoveze cu FC Argeș în Liga 1, iar apoi să se transfere la un club din străinătate.

„Sunt foarte fericit că am rămas la Pitești. FC Argeș este clubul meu de suflet care m-a format. Am semnat pe încă trei ani și vreau să promovăm în Liga 1. Îmi doresc foarte mult să calc pe urmele tatălui meu, iar după ce voi pleca de la FC Argeș să prind un transfer în străinătate. Voi da totul pentru FC Argeș în cei trei ani de contract, iar după aceea vom vedea ce va fi. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas, iar primul obiectiv este acela de a reveni cu FC Argeș în Liga 1 într-un timp cât mai scurt”, a spus Barbu după ce și-a prelungit contractul.

În această perioadă precompetițională, FC Argeș a reușit să transfere și cinci jucători: fundașii Robert Dănescu și Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toți trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Iulian Agachi, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța, și mijlocașul central Angelo Cocian, de la Unirea Tășnad.

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă