Bani de Revelion pentru jucătorii Chindiei!

31 Dec. 2011, 08:33 Seria 2
Bani de Revelion** pentru jucătorii Chindiei!

Jucătorii și angajații Chindiei au avut o surpriză plăcută vineri după-amiază, în penultima zi a anului. Conturile le-au fost alimentate cu o sumă modică, de ordinul câtorva sute de euro, suficient totuși pentru a avea o masă îmbelșugată de Revelion.

Târgoviștenii au de încasat două salarii, pe octombrie și noiembrie, dar și trei prime de joc, corespunzătoare victoriilor de la Severin și acasă cu Luceafărul, dar și egalului din deplasarea de la Baia Mare.

„Nici nu știm ce reprezină acești bani. Dacă e vreo primă de sărbători, sau o parte din salariu. Oricum, sunt bineveniți. Noi sperăm că în ianuarie se vor rezolva problemele și vom ajunge la zi”, au declarat, sub protecția anonimatului, jucătorii divizionarei B târgoviștene.

Cum președinții Popescu și Neguț sunt plecați din țară, soluția ar fi putut veni din partea autorităților locale care ar avea dreptul, la final de an, să premieze sportivii care au făcut performanță. Cuantumul total al plăților efectuate vineri nu a fost nicidecum unul ridicat.

sursa: Gazeta Dâmboviței.ro

31 Dec. 2011, 08:33 Seria 2
Pe aceeași temă